
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente pentru 4 persoane:
1 rulou de aluat de pizza întins în prealabil
60 gr Cremă de Gulaş Univer
70 gr caşcaval răzuit trappista
1 ou întreg, bătut
Preparare: Încălzim cuptorul la 180 grade. Desfăşurăm aluatul întins în prealabil şi îl ungem cu Crema de Gulaş Univer.
În direcţie longitudinală tăiem în două orizontal blatul uns, pe urmă tăiem forme triunghiulare alungite din acesta. Le înfăşurăm strâns de la capetele lor mai largi spre vârf.
Minicornuleţe obţinute astfel le aşezăm pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Le ungem cu oul bătut, pe urmă se presară deasupra cu caşcavalul răzuit.
Le punem pentru 12-15 minute în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult