< Înapoi la rețete

Minicornuleţe cu Cremă de gulaş şi caşcaval

Porții 4 persoane
Dificultate Ușoară
Timp 20 minute

Ingrediente pentru 4 persoane:

1 rulou de aluat de pizza întins în prealabil
60 gr Cremă de Gulaş Univer
70 gr caşcaval răzuit trappista
1 ou întreg, bătut

Preparare: Încălzim cuptorul la 180 grade. Desfăşurăm aluatul întins în prealabil şi îl ungem cu Crema de Gulaş Univer.

În direcţie longitudinală tăiem în două orizontal blatul uns, pe urmă tăiem forme triunghiulare alungite din acesta. Le înfăşurăm strâns de la capetele lor mai largi spre vârf.

Minicornuleţe obţinute astfel le aşezăm pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.  Le ungem cu oul bătut, pe urmă se presară deasupra cu caşcavalul răzuit.

Le punem pentru 12-15 minute în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.


Articole Similare