
Paste cu creveți și sos de roșii
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multIngrediente pentru 4 persoane:
1 rulou de aluat de pizza întins în prealabil
60 gr Cremă de Gulaş Univer
70 gr caşcaval răzuit trappista
1 ou întreg, bătut
Preparare: Încălzim cuptorul la 180 grade. Desfăşurăm aluatul întins în prealabil şi îl ungem cu Crema de Gulaş Univer.
În direcţie longitudinală tăiem în două orizontal blatul uns, pe urmă tăiem forme triunghiulare alungite din acesta. Le înfăşurăm strâns de la capetele lor mai largi spre vârf.
Minicornuleţe obţinute astfel le aşezăm pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Le ungem cu oul bătut, pe urmă se presară deasupra cu caşcavalul răzuit.
Le punem pentru 12-15 minute în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multSe pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de ...
Citește mai multPunem cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, și facem mici găurele cu ...
Citește mai multPregătire: Începem prin a toca ceapa foarte mărunt, după care usturoiul. Tăiem roșiile uscate în ...
Citește mai mult