Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente pentru 4 persoane:
1 rulou de aluat de pizza întins în prealabil
60 gr Cremă de Gulaş Univer
70 gr caşcaval răzuit trappista
1 ou întreg, bătut
Preparare: Încălzim cuptorul la 180 grade. Desfăşurăm aluatul întins în prealabil şi îl ungem cu Crema de Gulaş Univer.
În direcţie longitudinală tăiem în două orizontal blatul uns, pe urmă tăiem forme triunghiulare alungite din acesta. Le înfăşurăm strâns de la capetele lor mai largi spre vârf.
Minicornuleţe obţinute astfel le aşezăm pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Le ungem cu oul bătut, pe urmă se presară deasupra cu caşcavalul răzuit.
Le punem pentru 12-15 minute în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult