UniverSalată Niçoise cu somon și Hrean cu maioneză


Salată Niçoise cu somon și Hrean cu maioneză

Univer Articole Similare


UniverClătite Hortobágyi vegetariene

Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ulei. După ce s-au călit, le scoatem din cratiță. În uleiul rămas, călim ceapa, usturoiul, roșia, ardeiul gras, apoi adăugăm chimenul, maghiranul, foile de dafin, boiaua, cimbrul proaspăt, Crema gulaș, Boia de ardei Édes Anna și Crema tocăniță. Turnăm supa […]

UniverSupă cremă de usturoi

Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm strâns în folie de aluminiu și o coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de aproximativ 40 de minute. Într-o oală, încălzim ulei de măsline, adăugăm usturoiul proaspăt feliat și îl prăjim la foc mic până devine crocant, […]

UniverCorn Dogs (Crenvurști în aluat)

Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul și laptele, amestecând până obținem un aluat fără cocoloașe. Turnăm aluatul într-un pahar înalt și îl lăsăm la frigider timp de o oră. Apoi uscăm crenvurștii, îi înfigem pe bețe de bambus și încălzim uleiul într-o cratiță. Înmuiem crenvurștii în […]

UniverChili con carne

Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ceapa, usturoiul și ardeiul iute tăiate cubulețe. Adăugăm Boia de ardei dulce Édes Anna, paprika afumată, chimen, oregano, sare, piper, Pasta tomate  și Ardeiul  iute tocat Erős Pista, apoi adăugăm roșiile conservate și berea brună. Dacă este necesar, putem adăuga […]