UniverChili con carne


Chili con carne

Univer Articole Similare


UniverSupă de hrean cu carne afumată

Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, foile de dafin și boabele de piper. Turnăm apă rece cât să acopere totul și fierbem la foc mic timp de aproximativ 60 de minute. După ce este gata, strecurăm supa de bază. Tocăm ceapa, morcovii, țelina și cartofii, iar […]

UniverLava Cake cu Erős Pista

Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se obține o consistență de tip spumă, apoi se adaugă făina, ciocolata cu untul și se amestecă ușor. Formele pentru sufleu se ung cu puțin unt, apoi le umplem trei sferturi cu crema de ciocolată. Se coc în cuptorul preîncălzit la […]

UniverPizza Șunciupor

Într-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. Aluatul obținut se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă la dospit timp de 2 ore. Crema pizza se amestecă cu 2 linguri de apă. Aluatul dospit se împarte în patru părți, iar fiecare parte se formează într-un […]

UniverClătite Hortobágyi vegetariene

Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ulei. După ce s-au călit, le scoatem din cratiță. În uleiul rămas, călim ceapa, usturoiul, roșia, ardeiul gras, apoi adăugăm chimenul, maghiranul, foile de dafin, boiaua, cimbrul proaspăt, Crema gulaș, Boia de ardei Édes Anna și Crema tocăniță. Turnăm supa […]