UniverChiftele crocante de pește cu Sos Samurai


Chiftele crocante de pește cu Sos Samurai

Univer Articole Similare


UniverHribi cu smântână bucovineană

Pentru început, tăiem cepele în cubulețe, după care le călim câteva minute într-o tigaie cu puțin ulei. Adăugăm ciupercile și le gătim împreună cu ceapa, alături de 1/2 linguriță pastă de usturoi de la Univer, pentru încă 3-4 minute, după care adăugăm smântâna și 2-3 linguri de lapte. Condimentăm cu sare și piper, mărarul tocat […]

UniverSaramură de crap

Mod de preparare: Curățăm legumele, tăiem roșiile și cepele în jumătate și ardeiul gras în bucăți mari și le așezăm pe o tigaie grill, unsă cu ulei, la foc mare până când vor prinde culoare. După ce s-au rumenit, tocăm legumele mărunt, tăiem și cei 3 căței de usturoi, adăugăm sare și punem totul într-o […]

UniverBurrito

Mod de preparare: Tăiem ceapa mărunt, după care o călim câteva minute într-o tigaie, adăugăm carnea tocată de vită și o gătim pentru 15 minute împreună cu 3-4 linguri de Pastă de tomate Univer, amestecăm bine și condimentăm cu sare și piper. Orezul se fierbe într-o oală cu apă sărată până când se înmoaie, după […]

UniverQuesadilla

Vom începe prin a toca o ceapă albă în bucăți mici, după care o călim în puțin ulei. Când ceapa s-a călit, adăugăm 1 linguriță de Pasta de Usturoi de la Univer, iar apoi carnea tocată și 2 linguri de oregano uscat. Gătim carnea pentru 10-15 minute și adăugăm peste și 100gr din Sosul de […]