UniverPui dulce-acrișor cu Ketchup dulce fără E-uri Univer, de la Cristian Boca


Pui dulce-acrișor cu Ketchup dulce fără E-uri Univer, de la Cristian Boca

Univer Articole Similare


UniverSupă cremă de usturoi

Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm strâns în folie de aluminiu și o coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de aproximativ 40 de minute. Într-o oală, încălzim ulei de măsline, adăugăm usturoiul proaspăt feliat și îl prăjim la foc mic până devine crocant, […]

UniverCorn Dogs (Crenvurști în aluat)

Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul și laptele, amestecând până obținem un aluat fără cocoloașe. Turnăm aluatul într-un pahar înalt și îl lăsăm la frigider timp de o oră. Apoi uscăm crenvurștii, îi înfigem pe bețe de bambus și încălzim uleiul într-o cratiță. Înmuiem crenvurștii în […]

UniverChili con carne

Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ceapa, usturoiul și ardeiul iute tăiate cubulețe. Adăugăm Boia de ardei dulce Édes Anna, paprika afumată, chimen, oregano, sare, piper, Pasta tomate  și Ardeiul  iute tocat Erős Pista, apoi adăugăm roșiile conservate și berea brună. Dacă este necesar, putem adăuga […]

UniverPulpe de pui BBQ cu coleslaw

Frecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, boia afumată, boia de ardei iute Erős Pista, oregano, sare și piper, și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de o jumătate de oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Așezați pulpele condimentate pe o tavă tapetată […]