
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
2 cepe albe
1 legătură de mărar
150 gr hribi proaspeți sau decongelați
1/2 linguriță Pastă de usturoi de la Univer
120 gr smântână
Sare, piper
2-3 linguri de lapte
500 ml de apă
100 gr făină de mălai
Pentru început, tăiem cepele în cubulețe, după care le călim câteva minute într-o tigaie cu puțin ulei. Adăugăm ciupercile și le gătim împreună cu ceapa, alături de 1/2 linguriță pastă de usturoi de la Univer, pentru încă 3-4 minute, după care adăugăm smântâna și 2-3 linguri de lapte. Condimentăm cu sare și piper, mărarul tocat mărunt, iar ca și garnitură putem servi cu mămăligă facută din 100 gr făină de mălai și 500 ml de apă pe care le fierbem pentru 25 de minute, amestecând încontinuu. Putem să presărăm și puțin mărar tocat și smântână deasupra.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult