
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
1 kg de cartofi cruzi
2 ouă
2 linguri de făină
2 linguri pastă de usturoi Univer
ulei de măsline
sare și piper
pentru sos :
200 g iaurt
2 linguri pastă de usturoi Univer
sare și piper
Vom începe prin a curăța și rade 1 kg de cartofi albi pe partea mare a unei răzătoare. Batem 2 ouă cu ajutorul unei furculițe și adăugăm o linguriță de sare. Punem ouăle bătute peste cartofii rași ,adăugăm 2 linguri de pastă de usturoi de la Univer, după care condimentăm cu sare și piper și amestecăm totul. Într-o tigaie cu ulei încins vom pune câte o lingură din acest amestec și prăjim pe ambele părți. Pentru sos amestecăm 200 gr de iaurt și 2 linguri de pastă de usturoi de la Univer.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult