
Pilaf de orez cu carne
Spălăm bine orezul și îl lăsăm deoparte. Tocăm în cuburi mici ardeiul, usturoiul, ceapa și ...
Citește mai multIngrediente:
1 kg de cartofi cruzi
2 ouă
2 linguri de făină
2 linguri pastă de usturoi Univer
ulei de măsline
sare și piper
pentru sos :
200 g iaurt
2 linguri pastă de usturoi Univer
sare și piper
Vom începe prin a curăța și rade 1 kg de cartofi albi pe partea mare a unei răzătoare. Batem 2 ouă cu ajutorul unei furculițe și adăugăm o linguriță de sare. Punem ouăle bătute peste cartofii rași ,adăugăm 2 linguri de pastă de usturoi de la Univer, după care condimentăm cu sare și piper și amestecăm totul. Într-o tigaie cu ulei încins vom pune câte o lingură din acest amestec și prăjim pe ambele părți. Pentru sos amestecăm 200 gr de iaurt și 2 linguri de pastă de usturoi de la Univer.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Spălăm bine orezul și îl lăsăm deoparte. Tocăm în cuburi mici ardeiul, usturoiul, ceapa și ...
Citește mai multDăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai mult