Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
4 buc cornuri pentru hot dog
20 gr unt
60 gr Cremă Tocăniţă Univer
25 ml ulei de floarea soarelui
2 cepe mai mari
1 linguriţă de zahăr brun
sare, piper proaspăt măcinat
4 buc de cârnaţi bavarezi pentru prăjit
Pregătire:
Într-o tigaie începem să prăjim ceapa tăiată rondele în puţin ulei. Când s-a prăbușit puțin, se presară cu zahăr brun și amestecând continuu, se lasă ceapa să se caramelizeze în compania zahărului. Se adaugă sare și piper.
Când s-a prăjit, scoatem ceapa prăjită din tigaie și prăjim cârnații pe grăsimea rămasă, până ce se rumenesc. Din când în când le inversăm, le prăjim uniform pe toate părțile.
Tăiem în lungime cornurile şi le ungem cu un strat subţire de unt, pe urmă cu partea unsă în jos le încălzim în tigaie şi le prăjim să capete miros plăcut. Le ungem gros cu Cremă Tocăniţă Univer, pe urmă putem introduce cârnaţii prăjiţi şi ceapa prăjită. Se servesc calzi.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult