UniverHamburger de casă


Hamburger de casă

Ingrediente pentru 5 persoane:

Carne tocată amestec: 600g;
Chifle burger: 5 buc.;
Ketchup dulce/iute Univer: 100 g;
Sos Maioneză Univer: 100 g;
Sos Hamburger Univer: 100g;
Condimente friptură și cartofi: 50g;
Salată verde: 1 căpățână mică;
Ceapă roșie: 1 buc. mare;
Castraveți murați: 2 buc. mari;
Cartofi (pentru cartofi prăjiți): 5 buc.;
Condimente pentru cartofi: 10g;
Cașcaval Ementaller feliat: 5 felii.

Pentru  salată Coleslaw:

Varză albă : 350g;
Sos Maioneză Univer: 100g;
Morcov mediu: 1 buc.;
Ceapă roșie: ½ buc.

Mod de preparare:

Vom amesteca carnea tocată asezonând cu sare și piper, vom forma burgerii și îi vom păstra la frigider timp de o oră. În acest timp, vom pregăti cartofii: îi vom curăța, spăla și tăia. Încingem  între timp uleiul la foc mediu și prăjim cartofii. Pentru a obține cartofi prăjiți crocanți, putem să îi prăjim în ulei mai puțin încins timp de 2-3 minute, după care vom scoate cartofii și îi vom răci, după care, înainte de servire, îi vom prăji încă 1-2 min în ulei foarte încins.

Pentru salata Coleslaw vom răzui varza și o vom amesteca cu ceapă roșie tocată fin, cu sare, piper și puțin oțet. După 2-3 min de odihnire, o vom amesteca cu maioneza Univer.

Vom prăji burgerii 2-3 minute pe fiecare parte, adăugând cașcavalul Ementaller în momentul în care întoarcem carnea. Apoi, se prăjesc și chiflele tăiate jumătăți în același ulei.

Vom monta burgerul cu Sosul hamburger Univer și legumele tăiate subțiri, servindu-l cu cartofii prăjiți și salata Coleslaw.

Poftă bună! 🙂

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.

Univer Articole Similare


UniverBorș De Iarnă Cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]

UniverSalată creveți

Ingrediente pentru 5 persoane: Salată Bok Choy: 33 buc Creveți decorticați: 400 g sau 25 buc. Avocado (ready to eat): 2 buc. Salată iceberg: 300 g Ridichi roșii: 60 g Rucolă: 60 g Portocale: 2 buc. Ardei iute rondele Karikás Pista: 10 g Ardei extra iute tocat Haragos Pista: 1 g Ardei: 1-2 buc. Usturoi: […]

UniverPapricaș de pui din cocoșel de munte cu mămăliguța și ardei copt

Ingrediente (pentru 4-6 persoane): Cocoșel munte: 2 buc Ceapă: 100g Usturoi (sau Pastă usturoi UNIVER): 5g Ardei dulce tocat ÉDES ANNA: 100g Boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g Ulei de floarea soarelui: 20 ml Supă de oase/ apă: 400ml Smântână grasă 25%+: 200g Făină albă: 100g Pătrunjel proaspăt: 1 legătură mică Pentru mămăliguță: Făină de […]

UniverOuă umplute festive

Ingrediente (pentru 5-8 persoane): 6 ouă pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g ficăței de pui: 100g unt: 60g sos maioneză UNIVER: 150g smântână: 150g boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g mazăre verde în păstaie 20 gr ciuperci Shimeji 150 gr eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g Mod de preparare: Se vor fierbe ouăle […]