
Paste cu creveți și sos de roșii
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multIngrediente:
30 ml ulei de floarea soarelui
1 buc ceapă roşie
1 lingură de amestec de condimente garam masala măcinată
80 gr năut fiert (conservă)
80 gr mazăre verde fiartă
6 ouă întregi
2 linguri de făină
1 linguriţă praf de copt
60 ml smântână pentru gătit
sare, piper proaspăt măcinat
6 buc roşii cocktail
80 gr spanac baby + un mănunchi pentru servire
50 gr Ketchup dulce Univer fără E-uri
Pregătire:
Călim ceapa roşie feliată într-o tigaie, în puţin ulei. Asezonăm cu amestec de condimente garam masala indiană măcinată. Adăugăm năutul fiert, mazărea verde fiartă şi le prăjim împreună.
Amestecăm făina cu praful de copt cu ouăle bătute şi smântâna pentru gătit, cu ajutorul unui tel, până devine omogen. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Se toarnă amestecul de ouă peste mazărea prăjită, apoi se presară deasupra roșii cherry tăiate în jumătate și spanac baby. Prăjim sub un capac la foc mediu până când ouăle sunt complet prăjite.
Se serveşte stropit cu Ketchup dulce Univer fără E-uri, se presară deasupra puţin spanac proaspăt chiar înainte de consum.
O servim fierbinte, dar a doua zi poate fi un sandwich perfect între două felii de pâine.
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multSe pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de ...
Citește mai multPunem cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, și facem mici găurele cu ...
Citește mai multPregătire: Începem prin a toca ceapa foarte mărunt, după care usturoiul. Tăiem roșiile uscate în ...
Citește mai mult