Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
30 ml ulei de floarea soarelui
1 buc ceapă roşie
1 lingură de amestec de condimente garam masala măcinată
80 gr năut fiert (conservă)
80 gr mazăre verde fiartă
6 ouă întregi
2 linguri de făină
1 linguriţă praf de copt
60 ml smântână pentru gătit
sare, piper proaspăt măcinat
6 buc roşii cocktail
80 gr spanac baby + un mănunchi pentru servire
50 gr Ketchup dulce Univer fără E-uri
Pregătire:
Călim ceapa roşie feliată într-o tigaie, în puţin ulei. Asezonăm cu amestec de condimente garam masala indiană măcinată. Adăugăm năutul fiert, mazărea verde fiartă şi le prăjim împreună.
Amestecăm făina cu praful de copt cu ouăle bătute şi smântâna pentru gătit, cu ajutorul unui tel, până devine omogen. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Se toarnă amestecul de ouă peste mazărea prăjită, apoi se presară deasupra roșii cherry tăiate în jumătate și spanac baby. Prăjim sub un capac la foc mediu până când ouăle sunt complet prăjite.
Se serveşte stropit cu Ketchup dulce Univer fără E-uri, se presară deasupra puţin spanac proaspăt chiar înainte de consum.
O servim fierbinte, dar a doua zi poate fi un sandwich perfect între două felii de pâine.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult