
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr ciuperci Champignon
2 legături de ceapă verde
75 gr Sos Barbecue Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
2 mănunchi de rucola proaspătă
20 ml oţet de vin alb
15 ml ulei de măsline
1 pachet de beţe pentru frigărui din bambus, înmuiate în apă în prealabil
Înainte de folosire înmuiem beţele pentru frigărui din bambus în apă – pentru a preveni să se aprindă.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade, pentru grill.
Curăţăm ciupercile, le tăiem în două pe lungime. Curăţăm ceapa verde şi le tăiem în bucăţi de 4-5 cm lungime. Înfingem pe beţele pentru frigărui alternat jumătăţile de ciuperci şi bucăţile de ceapă verde. Le ungem din abundenţă cu Sos Barbecue Univer, pe urmă le aşezăm pe o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt, şi punem tava în cuptorul preîncălzit. Le coacem timp de 15-20 minute.
Între timp, clătim rucola, lăsăm să scurgă și o învârtim într-un amestec de oțet de vin alb și puțin ulei de măsline.
Pe aceasta servim frigăruile de legume prăjite.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult