
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr ciuperci Champignon
2 legături de ceapă verde
75 gr Sos Barbecue Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
2 mănunchi de rucola proaspătă
20 ml oţet de vin alb
15 ml ulei de măsline
1 pachet de beţe pentru frigărui din bambus, înmuiate în apă în prealabil
Înainte de folosire înmuiem beţele pentru frigărui din bambus în apă – pentru a preveni să se aprindă.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade, pentru grill.
Curăţăm ciupercile, le tăiem în două pe lungime. Curăţăm ceapa verde şi le tăiem în bucăţi de 4-5 cm lungime. Înfingem pe beţele pentru frigărui alternat jumătăţile de ciuperci şi bucăţile de ceapă verde. Le ungem din abundenţă cu Sos Barbecue Univer, pe urmă le aşezăm pe o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt, şi punem tava în cuptorul preîncălzit. Le coacem timp de 15-20 minute.
Între timp, clătim rucola, lăsăm să scurgă și o învârtim într-un amestec de oțet de vin alb și puțin ulei de măsline.
Pe aceasta servim frigăruile de legume prăjite.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult