
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr ciuperci Champignon
2 legături de ceapă verde
75 gr Sos Barbecue Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
2 mănunchi de rucola proaspătă
20 ml oţet de vin alb
15 ml ulei de măsline
1 pachet de beţe pentru frigărui din bambus, înmuiate în apă în prealabil
Înainte de folosire înmuiem beţele pentru frigărui din bambus în apă – pentru a preveni să se aprindă.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade, pentru grill.
Curăţăm ciupercile, le tăiem în două pe lungime. Curăţăm ceapa verde şi le tăiem în bucăţi de 4-5 cm lungime. Înfingem pe beţele pentru frigărui alternat jumătăţile de ciuperci şi bucăţile de ceapă verde. Le ungem din abundenţă cu Sos Barbecue Univer, pe urmă le aşezăm pe o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt, şi punem tava în cuptorul preîncălzit. Le coacem timp de 15-20 minute.
Între timp, clătim rucola, lăsăm să scurgă și o învârtim într-un amestec de oțet de vin alb și puțin ulei de măsline.
Pe aceasta servim frigăruile de legume prăjite.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult