Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr ciuperci Champignon
2 legături de ceapă verde
75 gr Sos Barbecue Univer
40 ml ulei de floarea soarelui
2 mănunchi de rucola proaspătă
20 ml oţet de vin alb
15 ml ulei de măsline
1 pachet de beţe pentru frigărui din bambus, înmuiate în apă în prealabil
Înainte de folosire înmuiem beţele pentru frigărui din bambus în apă – pentru a preveni să se aprindă.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade, pentru grill.
Curăţăm ciupercile, le tăiem în două pe lungime. Curăţăm ceapa verde şi le tăiem în bucăţi de 4-5 cm lungime. Înfingem pe beţele pentru frigărui alternat jumătăţile de ciuperci şi bucăţile de ceapă verde. Le ungem din abundenţă cu Sos Barbecue Univer, pe urmă le aşezăm pe o tavă căptuşită cu hârtie pentru copt, şi punem tava în cuptorul preîncălzit. Le coacem timp de 15-20 minute.
Între timp, clătim rucola, lăsăm să scurgă și o învârtim într-un amestec de oțet de vin alb și puțin ulei de măsline.
Pe aceasta servim frigăruile de legume prăjite.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult