
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multIngrediente :
8 felii de pâine toast
50 gr Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer
200 gr şuncă fiartă felii
120 gr caşcaval afumat răzuit
2 ouă întregi, bătute
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
Pregătire:
Ungem o parte a feliilor de pâine cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer, pe urmă aşezăm feliile de şuncă şi presărăm caşcaval afumat răzuit peste ele – le acoperim cu o altă felie de pâine unsă cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer. Presăm bine sandvişurile între palme.
Batem ouăle într-o farfurie adâncă, și rotim sandvișurile umplute astfel încât să fie acoperite peste tot cu ouă. Le prejim în ulei încins, timp de 2-2,5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult