Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente :
8 felii de pâine toast
50 gr Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer
200 gr şuncă fiartă felii
120 gr caşcaval afumat răzuit
2 ouă întregi, bătute
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit
Pregătire:
Ungem o parte a feliilor de pâine cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer, pe urmă aşezăm feliile de şuncă şi presărăm caşcaval afumat răzuit peste ele – le acoperim cu o altă felie de pâine unsă cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer. Presăm bine sandvişurile între palme.
Batem ouăle într-o farfurie adâncă, și rotim sandvișurile umplute astfel încât să fie acoperite peste tot cu ouă. Le prejim în ulei încins, timp de 2-2,5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult