< Înapoi la rețete

Frigănele cu ceafă, umplute cu caşcaval afumat – umplute cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista

Porții 4 persoane
Dificultate Medie
Timp 10 minute

Ingrediente :

8 felii de pâine toast
50 gr Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer
200 gr şuncă fiartă felii
120 gr caşcaval afumat răzuit
2 ouă întregi, bătute
ulei de floarea soarelui, pentru prăjit

Pregătire:

Ungem o parte a feliilor de pâine cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer, pe urmă aşezăm feliile de şuncă şi presărăm caşcaval afumat răzuit peste ele – le acoperim cu o altă felie de pâine unsă cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer. Presăm bine sandvişurile între palme.

Batem ouăle într-o farfurie adâncă, și rotim sandvișurile umplute astfel încât să fie acoperite peste tot cu ouă. Le prejim în ulei încins, timp de 2-2,5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.


Articole Similare


Fitt | Internațional | Vegetarian, Vegan

Curry de năut

Mod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei  iute Erős Pista, ...

Citește mai mult