Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
100 g făină
– 100 g amidon de porumb
– 6 g praf de copt
– 250 ml bere
– 8-10 bucăți de file de cod
– 6 cartofi mari
– 50 g unt
– 300 g mazăre verde
– mentă proaspătă după gust
– zeama de la o jumătate de lămâie
– oțet
– Sos Usturoi Univer
Mod de preparare:
Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea și amestecați până când nu mai sunt cocoloașe.
Amestecul se lasă apoi la frigider pentru cel puțin o jumătate de oră.
Între timp, curățați și tăiați cartofii. Tapotați-i cu un prosop de hârtie pentru a vă asigura că obțineți cartofi prăjiți crocanți.
Începeți sa pregăti mazărea verde. Topiți untul într-o tigaie, apoi adăugați mazărea verde proaspătă sau decongelată, sare și piper. Se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Apoi se adaugă mentă proaspătă tocată după gust și sucul de la o jumătate de lămâie.
Se tapotează bucățile de pește cu un prosop de hârtie și se taie în bucăți de 4-5 cm. Se asezonează bine cu sare și piper. Se încinge mult ulei într-o tigaie cu pereții înalți. Dați apoi bucățile de pește, una câte una, prin amestecul gros de bere și făină și puneți-le imediat în uleiul încins. Prăjiți câte 2-3 minute pe fiecare parte, până când peștele devine auriu. Apoi prăjiți cartofii.
Peștele crocant se servește cu cartofii proaspăt prăjiți, mazărea verde și cu Sos de Usturoi Univer.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult