
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
700-800 gr ficatei de pui
4-5 linguri de ulei
1 tub mic de crema de usturoi Univer
Mod de preparare:
Se curata ficatieii de pielite si se taie în 3-4 bucati.
Uleiul se toarna in cratita sau ceaun, se aseaza ficateii, se adauga crema de usturoi. Ficatieii se prajesc la foc potrivit, aproximativ 15 minute, amestecati din cand in cand.
De la crema de usturoi se obtine un sos maroniu foarte gustos. Se serveşte asortat cu orez.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult