Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
700 gr ficat de porc
20 gr Pasta de Usturoi Univer
1 buc ceapă albă sau 40 gr Cremă de Ceapă Univer
50 gr unt
75 ml de vin alb sec
500 gr de fasole verde (poate fi şi congelată)
30 ml ulei de măsline
1 legătură de frunze de pătrunjel proaspete
coaja răzuită a unei lămâi netratate şi zeama stoarsă a unei jumătăţi de lămâie
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Feliem ficatul de porc la grosimea unui deget mic. Topim untul într-o tigaie şi prăjim feliile de ficat pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos. Scoatem feliile din tigaie şi la untul rămas în tigaie adăugăm Pasta de usturoi Univer, si ceapă albă tăiată mărunt sau Crema de Ceapă Univer, turnăm vinul alb sec şi amestecăm până ce sosul devine omogen.
Punem feliile de ficat de porc prăjite înapoi și fierbem sub capac timp de încă 10-12 minute.
Fierbem fasolea verde în apă sărată timp de 3 minute, pe urmă o răcim în apă cu gheaţă. Facem un dressing dintr-un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel tocate mărunt, coajă de lămâie rasă și zeamă de lămâie stoarsă. Amestecăm cu acesta fasolea verde strecurată.
Se adaugă sare și piper după gust.
Servim ficatul de porc garnisit cu salată de fasole verde cu citrice.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult