Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
700 gr ficat de porc
20 gr Pasta de Usturoi Univer
1 buc ceapă albă sau 40 gr Cremă de Ceapă Univer
50 gr unt
75 ml de vin alb sec
500 gr de fasole verde (poate fi şi congelată)
30 ml ulei de măsline
1 legătură de frunze de pătrunjel proaspete
coaja răzuită a unei lămâi netratate şi zeama stoarsă a unei jumătăţi de lămâie
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Feliem ficatul de porc la grosimea unui deget mic. Topim untul într-o tigaie şi prăjim feliile de ficat pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos. Scoatem feliile din tigaie şi la untul rămas în tigaie adăugăm Pasta de usturoi Univer, si ceapă albă tăiată mărunt sau Crema de Ceapă Univer, turnăm vinul alb sec şi amestecăm până ce sosul devine omogen.
Punem feliile de ficat de porc prăjite înapoi și fierbem sub capac timp de încă 10-12 minute.
Fierbem fasolea verde în apă sărată timp de 3 minute, pe urmă o răcim în apă cu gheaţă. Facem un dressing dintr-un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel tocate mărunt, coajă de lămâie rasă și zeamă de lămâie stoarsă. Amestecăm cu acesta fasolea verde strecurată.
Se adaugă sare și piper după gust.
Servim ficatul de porc garnisit cu salată de fasole verde cu citrice.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult