Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
600 gr piept de pui file
sare, piper proaspăt măcinat
100 gr Ketchup Iute Univer fără E-uri
60 ml ulei de floarea soarelui
600 gr pak choy
1 buc ghimbir proaspăt de 3 cm
40 ml ulei de susan
20 ml sos soia de culoare deschisă
1 linguriţă seminţe de susan negru
Pregătire:
Pieptul de pui îl tăiem fâşii, pe urmă într-un bol mai mare le amestecăm cu sarea, piperul, Ketchup- ul Iute Univer fără E-uri. Acoperim bolul şi lăsăm la marinat cel puţin timp de o jumătate de oră, la temperatura camerei (dar putem pregăti chiar în seara precedentă şi lăsăm la frigider până la pregătire).
Prăjim fâşiile de piept de pui marinate în puțin ulei încălzit într-o tigaie, timp de 5-6 minute.
Desfacem pak choy în frunze. Tulpina albă mai groasă o tăiem în bucăţele. Într-o tigaie prăjim uşor ghimbirul proaspăt tăiat în dungi subţiri în puţin ulei de susan, presărând pe acesta tulpina albă tăiată. Asezonăm cu sosul de soia, pe urmă peste 2-3 minute putem adăuga şi frunzele verzi. Le prăjim brusc – 1-2 minute de tratament termic este suficient.
Seminţele de susan le presărăm la final, şi le amestecăm.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult