Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
300 gr mazăre verde (congelat rapid)
70 gr Maioneză Univer
50 gr frunze de busuioc proaspete
150 ml ulei de măsline
sare, piper mix proaspăt măcinat
Pregătire:
Fierbem mazărea verde în apă cu sare clocotită, timp de 7-8 minute. Răcim sub apă rece curgătoare, strecurăm şi lăsăm să se scurgă. Turnăm într-un blender, adăugăm Maioneza Univer, frunzele de busuioc proaspete rupte în bucăţi mici, adăugăm uleiul de măsline, şi sare şi piper după gust. Cu ajutorul blenderului obţinem o cremă. Dacă nu avem blender, mazărea aburită o putem pisa într-un mojar – în acest caz o scoatem cu lingura din mojar amestecând cu Maioneza Univer şi obţinând o cremă.
Se servesc cu pâine proaspăt prăjită, caldă.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult