Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
300 gr mazăre verde (congelat rapid)
70 gr Maioneză Univer
50 gr frunze de busuioc proaspete
150 ml ulei de măsline
sare, piper mix proaspăt măcinat
Pregătire:
Fierbem mazărea verde în apă cu sare clocotită, timp de 7-8 minute. Răcim sub apă rece curgătoare, strecurăm şi lăsăm să se scurgă. Turnăm într-un blender, adăugăm Maioneza Univer, frunzele de busuioc proaspete rupte în bucăţi mici, adăugăm uleiul de măsline, şi sare şi piper după gust. Cu ajutorul blenderului obţinem o cremă. Dacă nu avem blender, mazărea aburită o putem pisa într-un mojar – în acest caz o scoatem cu lingura din mojar amestecând cu Maioneza Univer şi obţinând o cremă.
Se servesc cu pâine proaspăt prăjită, caldă.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult