
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
300 gr mazăre verde (congelat rapid)
70 gr Maioneză Univer
50 gr frunze de busuioc proaspete
150 ml ulei de măsline
sare, piper mix proaspăt măcinat
Pregătire:
Fierbem mazărea verde în apă cu sare clocotită, timp de 7-8 minute. Răcim sub apă rece curgătoare, strecurăm şi lăsăm să se scurgă. Turnăm într-un blender, adăugăm Maioneza Univer, frunzele de busuioc proaspete rupte în bucăţi mici, adăugăm uleiul de măsline, şi sare şi piper după gust. Cu ajutorul blenderului obţinem o cremă. Dacă nu avem blender, mazărea aburită o putem pisa într-un mojar – în acest caz o scoatem cu lingura din mojar amestecând cu Maioneza Univer şi obţinând o cremă.
Se servesc cu pâine proaspăt prăjită, caldă.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult