
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
300 gr mazăre verde (congelat rapid)
70 gr Maioneză Univer
50 gr frunze de busuioc proaspete
150 ml ulei de măsline
sare, piper mix proaspăt măcinat
Pregătire:
Fierbem mazărea verde în apă cu sare clocotită, timp de 7-8 minute. Răcim sub apă rece curgătoare, strecurăm şi lăsăm să se scurgă. Turnăm într-un blender, adăugăm Maioneza Univer, frunzele de busuioc proaspete rupte în bucăţi mici, adăugăm uleiul de măsline, şi sare şi piper după gust. Cu ajutorul blenderului obţinem o cremă. Dacă nu avem blender, mazărea aburită o putem pisa într-un mojar – în acest caz o scoatem cu lingura din mojar amestecând cu Maioneza Univer şi obţinând o cremă.
Se servesc cu pâine proaspăt prăjită, caldă.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult