UniverCremă de branză


Cremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane):

jumătatea unei cepe mici
300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă)
3 linguri smântână
1 linguriță muștar Univer
1 vârf de cuţit chimion măcinat
jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer
jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer
1 vârf de cuțit piper negru măcinat
1 vârf de cuțit cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curățată se taie foarte mărunt. Brânza se pune într-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adaugă ceapa, smântâna, muștarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany și se amestecă bine.

Se acoperă și pune la rece până la servire. Se servește cu pâine proaspătă.

Crema de branză poate fi umplută în ardei graşi curățați se seminţe. Se servește rece de la frigider, tăiat felii. În acest caz, în loc de smântână se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o cremă mai consistentă, mai ușor de tăiat felii.

Timp necesar preparării: 15 minute

O portie: 192 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse de la Univer: muștar, cremă dulce sau iute Piros Arany, cremă de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]