UniverCremă de branză


Cremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane):

jumătatea unei cepe mici
300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă)
3 linguri smântână
1 linguriță muștar Univer
1 vârf de cuţit chimion măcinat
jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer
jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer
1 vârf de cuțit piper negru măcinat
1 vârf de cuțit cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curățată se taie foarte mărunt. Brânza se pune într-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adaugă ceapa, smântâna, muștarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany și se amestecă bine.

Se acoperă și pune la rece până la servire. Se servește cu pâine proaspătă.

Crema de branză poate fi umplută în ardei graşi curățați se seminţe. Se servește rece de la frigider, tăiat felii. În acest caz, în loc de smântână se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o cremă mai consistentă, mai ușor de tăiat felii.

Timp necesar preparării: 15 minute

O portie: 192 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse de la Univer: muștar, cremă dulce sau iute Piros Arany, cremă de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverHamburger de casă

Ingrediente pentru 5 persoane: Carne tocată amestec: 600g; Chifle burger: 5 buc.; Ketchup dulce/iute Univer: 100 g; Sos Maioneză Univer: 100 g; Sos Hamburger Univer: 100g; Condimente friptură și cartofi: 50g; Salată verde: 1 căpățână mică; Ceapă roșie: 1 buc. mare; Castraveți murați: 2 buc. mari; Cartofi (pentru cartofi prăjiți): 5 buc.; Condimente pentru cartofi: […]

UniverPapricaș de pui din cocoșel de munte cu mămăliguța și ardei copt

Ingrediente (pentru 4-6 persoane): Cocoșel munte: 2 buc Ceapă: 100g Usturoi (sau Pastă usturoi UNIVER): 5g Ardei dulce tocat ÉDES ANNA: 100g Boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g Ulei de floarea soarelui: 20 ml Supă de oase/ apă: 400ml Smântână grasă 25%+: 200g Făină albă: 100g Pătrunjel proaspăt: 1 legătură mică Pentru mămăliguță: Făină de […]

UniverOuă umplute festive

Ingrediente (pentru 5-8 persoane): 6 ouă pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g ficăței de pui: 100g unt: 60g sos maioneză UNIVER: 150g smântână: 150g boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g mazăre verde în păstaie 20 gr ciuperci Shimeji 150 gr eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g Mod de preparare: Se vor fierbe ouăle […]

UniverSalată Cezar

Ingrediente ( pentru 5 persoane): piept de pui: 500g salată romaine: 400g eventual andive: 100G roșii cherry: 300g parmezan/ grana padano: 120g capere: 50g pâine toast: 5 felii Sos salată Cezar Univer: 250ml sare și piper Univer ulei de măsline Mod de preparare: Vom asezona pieptul de pui tăiat cuburi și îl vom prăji într-o […]