UniverCremă de branză


Cremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane):

jumătatea unei cepe mici
300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă)
3 linguri smântână
1 linguriță muștar Univer
1 vârf de cuţit chimion măcinat
jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer
jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer
1 vârf de cuțit piper negru măcinat
1 vârf de cuțit cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curățată se taie foarte mărunt. Brânza se pune într-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adaugă ceapa, smântâna, muștarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany și se amestecă bine.

Se acoperă și pune la rece până la servire. Se servește cu pâine proaspătă.

Crema de branză poate fi umplută în ardei graşi curățați se seminţe. Se servește rece de la frigider, tăiat felii. În acest caz, în loc de smântână se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o cremă mai consistentă, mai ușor de tăiat felii.

Timp necesar preparării: 15 minute

O portie: 192 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse de la Univer: muștar, cremă dulce sau iute Piros Arany, cremă de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverCiorbă de pește

Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 2 crapi (fiecare de câte cca. 1 kg) 1 lingură boia de ardei Édes Anna 1 linguriță ardei iute Erős Pista sau cremă iute Piros Arany Univer sare 1-2 bucăți de cartofi 6-7 bucăți de ceapă Mod de preparare: Peștii se curătă și se scot oasele. Se jupuie și pielea, apoi […]

UniverCarne afumată fiartă cu sos de hrean

Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne afumată fiartă 60 g unt 2 linguri făină albă 4 dl lapte 1 dl friscă 3 linguri hrean dulce cu oțet de la Univer (jumătatea poate să fie și iute) 1 linguriţa sare 1 lingură zahăr tos zeama unei jumătăți de lămâie Mod de preparare: Se topește untul, […]

UniverBar de salate

Ingrediente (pentru 1 persoană): 350 g legume: orice fel de salată verde (obișnuită, andive, radicchio, etc.), gulii, morcovi, roșii, ardei, castraveți, zucchini, ridichi, praz, ceapă verde 1-2 ouă fierte eventual suncă, cașcaval sos maioneză Univer dressing tip sos salată usturoi Univer dressing tip sos salată “1000 de insule” Univer dressing  tip sos salată cu mărar […]

UniverPulpe de pui barbecue

Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui 1 foaie de dafin câteva boabe de piper negru 1 linguriță praf vegeta pentru sos: 3,5 dl ketchup Univer 4 linguri de miere câte un vârf de cuțit de oregano, busuioc, lămâiță, piper Cayenne, piper negru măcinat dur și sare – sau, în locul acestora: 8 linguri […]