UniverCremă de branză


Cremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane):

jumătatea unei cepe mici
300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă)
3 linguri smântână
1 linguriță muștar Univer
1 vârf de cuţit chimion măcinat
jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer
jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer
1 vârf de cuțit piper negru măcinat
1 vârf de cuțit cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curățată se taie foarte mărunt. Brânza se pune într-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adaugă ceapa, smântâna, muștarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany și se amestecă bine.

Se acoperă și pune la rece până la servire. Se servește cu pâine proaspătă.

Crema de branză poate fi umplută în ardei graşi curățați se seminţe. Se servește rece de la frigider, tăiat felii. În acest caz, în loc de smântână se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o cremă mai consistentă, mai ușor de tăiat felii.

Timp necesar preparării: 15 minute

O portie: 192 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse de la Univer: muștar, cremă dulce sau iute Piros Arany, cremă de usturoi.

Univer Articole Similare


UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]

UniverBorș De Iarnă Cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]

UniverSalată creveți

Ingrediente pentru 5 persoane: Salată Bok Choy: 33 buc Creveți decorticați: 400 g sau 25 buc. Avocado (ready to eat): 2 buc. Salată iceberg: 300 g Ridichi roșii: 60 g Rucolă: 60 g Portocale: 2 buc. Ardei iute rondele Karikás Pista: 10 g Ardei extra iute tocat Haragos Pista: 1 g Ardei: 1-2 buc. Usturoi: […]

UniverHamburger de casă

Ingrediente pentru 5 persoane: Carne tocată amestec: 600g; Chifle burger: 5 buc.; Ketchup dulce/iute Univer: 100 g; Sos Maioneză Univer: 100 g; Sos Hamburger Univer: 100g; Condimente friptură și cartofi: 50g; Salată verde: 1 căpățână mică; Ceapă roșie: 1 buc. mare; Castraveți murați: 2 buc. mari; Cartofi (pentru cartofi prăjiți): 5 buc.; Condimente pentru cartofi: […]