
Supă de hrean cu carne afumată
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multIngrediente:
Jumatatea unei cepe mici
300 g branza de oaie (o parte poate fi si branza de vaca)
3 linguri smantana
1 lingurita mustar Univer
1 varf de cuţit chimion macinat
Jumatate lingurita de boia de ardei dulce
Jumatate lingurita “Piros Arany” (pasta ardei) dulce sau iute Univer
1 varf de cutit piper negru macinat
1 varf de cutit crema de usturoi Univer
Mod de preparare:
Ceapa curatata se taie foarte marunt. Branza se pune intr-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adauga ceapa, smantana, mustarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany si se amesteca bine.
Se acopera si pune la rece pana la servire. Se serveste cu paine proaspata.
Crema de branza poate fi umpluta in ardei graşi curatati de seminţe. Se serveste rece de la frigider, taiat felii. In acest caz, in loc de smantana se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o crema mai consistenta, mai usor de taiat felii.
O portie: 192 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse ale Univer: mustar, crema dulce sau iute Piros Arany, crema de usturoi.
Într-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai multCiocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult