
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
Jumatatea unei cepe mici
300 g branza de oaie (o parte poate fi si branza de vaca)
3 linguri smantana
1 lingurita mustar Univer
1 varf de cuţit chimion macinat
Jumatate lingurita de boia de ardei dulce
Jumatate lingurita “Piros Arany” (pasta ardei) dulce sau iute Univer
1 varf de cutit piper negru macinat
1 varf de cutit crema de usturoi Univer
Mod de preparare:
Ceapa curatata se taie foarte marunt. Branza se pune intr-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adauga ceapa, smantana, mustarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany si se amesteca bine.
Se acopera si pune la rece pana la servire. Se serveste cu paine proaspata.
Crema de branza poate fi umpluta in ardei graşi curatati de seminţe. Se serveste rece de la frigider, taiat felii. In acest caz, in loc de smantana se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o crema mai consistenta, mai usor de taiat felii.
O portie: 192 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse ale Univer: mustar, crema dulce sau iute Piros Arany, crema de usturoi.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult