< Înapoi la rețete

Crema de branza

Porții 4 persoane
Dificultate Medie
Timp 15 minute

Ingrediente:

Jumatatea unei cepe mici
300 g branza de oaie (o parte poate fi si branza de vaca)
3 linguri smantana
1 lingurita mustar Univer
1 varf de cuţit chimion macinat
Jumatate lingurita de boia de ardei dulce
Jumatate lingurita “Piros Arany” (pasta ardei) dulce sau iute Univer
1 varf de cutit piper negru macinat
1 varf de cutit crema de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curatata se taie foarte marunt. Branza se pune intr-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adauga ceapa, smantana, mustarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany si se amesteca bine.

Se acopera si pune la rece pana la servire. Se serveste cu paine proaspata.

Crema de branza poate fi umpluta in ardei graşi curatati de seminţe. Se serveste rece de la frigider, taiat felii. In acest caz, in loc de smantana se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o crema mai consistenta, mai usor de taiat felii.

O portie: 192 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse ale Univer: mustar, crema dulce sau iute Piros Arany, crema de usturoi.


Articole Similare