Supă cremă de usturoi
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult8 buc. crenvurști
70 g făină de porumb
60 g făină
jumătate de pachet de praf de copt
15 g zahăr
1 ou
120 g lapte
sare, piper
Ketchup Univer
Muștar Univer
Sos Usturoi Univer
Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm
oul și laptele, amestecând până obținem un aluat fără cocoloașe. Turnăm aluatul într-un
pahar înalt și îl lăsăm la frigider timp de o oră. Apoi uscăm crenvurștii, îi înfigem pe bețe de
bambus și încălzim uleiul într-o cratiță. Înmuiem crenvurștii în aluat, apoi îi prăjim în uleiul
fierbinte până devin aurii. După ce sunt gata, îi punem pe un prosop de hârtie pentru a elimina excesul de ulei. Se servesc cu Ketchup, Muștar și Sos Usturoi.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai mult