< Înapoi la rețete

Corn Dogs (Crenvurști în aluat)

Porții 4 persoane
Dificultate ușoară
Timp 60 minute

8 buc. crenvurști
70 g făină de porumb
60 g făină
jumătate de pachet de praf de copt
15 g zahăr
1 ou
120 g lapte
sare, piper
Ketchup Univer
Muștar Univer
Sos Usturoi Univer

Amestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm
oul și laptele, amestecând până obținem un aluat fără cocoloașe. Turnăm aluatul într-un
pahar înalt și îl lăsăm la frigider timp de o oră. Apoi uscăm crenvurștii, îi înfigem pe bețe de
bambus și încălzim uleiul într-o cratiță. Înmuiem crenvurștii în aluat, apoi îi prăjim în uleiul
fierbinte până devin aurii. După ce sunt gata, îi punem pe un prosop de hârtie pentru a elimina excesul de ulei. Se servesc cu Ketchup, Muștar și Sos Usturoi.

Poftă bună!

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.


Articole Similare