
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
1 căpăţână de conopidă mai mică, desfăcută în bucăţele (cca. 500 gr)
1 linguriţă sare
70 gr Muştar Univer fără E-uri
120 ml smântână dulce pentru gătit
20 ml ulei de floarea soarelui
2 linguri de frunze de salvie uscată, sfărâmată
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 185 grade.
Desfacem conopida în bucăţele, pe urmă lăsăm să fiarbă în apă clocotită aproximativ 6-8 minute. Strecurăm într-o strecurătoare. Amestecăm Muştarul Univer fără E-uri cu smântâna dulce, uleiul, salvia uscată, sfărâmată – presărăm temeinic cu sare și piper.
Aşezăm bucăţelele de conopidă strecurate, prefierte într-un vas termorezistent şi turnăm peste ele sosul de muştar cu smântănă dulce. Le prăjim în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Se servește cu garnitură de orez înăbuşit.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult