Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
1 căpăţână de conopidă mai mică, desfăcută în bucăţele (cca. 500 gr)
1 linguriţă sare
70 gr Muştar Univer fără E-uri
120 ml smântână dulce pentru gătit
20 ml ulei de floarea soarelui
2 linguri de frunze de salvie uscată, sfărâmată
sare, piper proaspăt măcinat
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 185 grade.
Desfacem conopida în bucăţele, pe urmă lăsăm să fiarbă în apă clocotită aproximativ 6-8 minute. Strecurăm într-o strecurătoare. Amestecăm Muştarul Univer fără E-uri cu smântâna dulce, uleiul, salvia uscată, sfărâmată – presărăm temeinic cu sare și piper.
Aşezăm bucăţelele de conopidă strecurate, prefierte într-un vas termorezistent şi turnăm peste ele sosul de muştar cu smântănă dulce. Le prăjim în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Se servește cu garnitură de orez înăbuşit.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult