Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
– 1 coastă de porc
– cimbru și rozmarin proaspăt
– 1 lingură de coriandru măcinat
– 1 lingură de chimen măcinat
– 1 linguriță de ardei iute măcinat
– Sos barbecue Univer
– 2 știuleți de porumb
– salată verde proaspătă
– 1 avocado
– 1 lime
– Sos chilli Univer
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă cimbrul și rozmarinul proaspăt și se amestecă cu coriandrul măcinat, chimenul, ardeiul iute măcinat, sarea, piperul și puțin ulei de măsline pentru a face o pastă. Ungeți ambele părți ale coastelor de porc cu amestecul și introduceți-le în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 40 de minute. La jumătatea timpului, întoarceți carnea.
După ce a trecut timpul, se așează carnea pe mai multe straturi de folie de aluminiu și se unge pe ambele părți cu Sosul Barbecue Univer. Se înfășoară în folie și se pune din nou la cuptor pentru încă 20 de minute. La jumătatea timpului, întoarceți din nou carnea.
Între timp, pregătiți salata. Se coace porumbul pe grătar și se taie boabele prăjite de pe știuleți. Tăiați un avocado în cubulețe și amestecați-l cu porumbul și salata verde proaspătă. Se adaugă zeama de la o jumătate de lime, urmată de Sosul Chili de la Univer.
Scoateți carnea din folie și ungeți din nou ambele părți cu Sosul Barbecue, apoi puneți-o din nou la cuptor pentru a se rumeni încă 10 minute.
Când sunt gătite, se taie coastele de porc și se servesc împreună cu salata.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult