Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
200 gr făină
2 ouă întregi
300 ml lapte
200 ml apă minerală carbogazificată
1 vârf de sare
50 ml ulei de floarea soarelui (+ pentru prăjit)
250 gr spanac proaspăt
2 căţei de usturoi
30 ml ulei de măsline
120 gr caşcaval trappista, răzuit
60 gr Piros Arany Univer
Pregătire:
Într-un bol mare amestecăm ingredientele pentru aluatul de clătite, până la omogenizare, lăsăm să se odihnească 10 minute. După aceasta prăjim pe rând clătitele într-o tigaie încălzită, pe puţin ulei, turnând câte un polonic din compoziţie.
Curăţăm spanacul, pe urmă călim într-o tigaie în puţin ulei de măsline usturoiul feliat, şi aruncăm spanacul proaspăt pe acesta, amestecând constant până ce se prăbuşeşte. Punem într-o strecurătoare, să se scurgă. Din clătitele prăjite şi puţin răcite facem un turnuleţ. Le ungem subţire cu Piros Arany Univer, pe care punem cu lingura spanacul cu usturoi călit şi presărăm caşcavalul răzuit. Le stratificăm astfel.
Între timp preîncălzim cuptorul la 175 grade, şi după ce am terminat asamblarea clătitelor stratificate le introducem pentru 10 minute în cuptorul încălzit, astfel încât caşcavalul să se topească frumos şi să se încălzească tot turnuleţul.
Se serveşte tăiat felii.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult