Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
700 g pulpe de pui
1 ceapă
3-4 bucăți de morcov
1 bucată de țelină
10 boabe de piper
3 frunze de dafin
50 g de orez
3 gălbenușuri de ou
200 g de smântână
1 lămâie
Hrean în oțet de masă
Jumătate de legătură de pătrunjel
În apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și
frunzele de dafin, apoi fierbem timp de 1 oră, îndepărtând spuma la aproximativ fiecare 10
minute. La final, strecurăm pentru a obține supa de bază. Legumele fierte nu vor fi folosite în
supă.
Apoi, într-o altă oală adăugăm ceapa, morcovul ras și țelina rasă. Adăugăm orezul, carnea
de pui fiartă și desprinsă de pe os, condimentăm cu sare și piper, adăugăm supa și fierbem
până când orezul este moale.
Amestecăm smântâna cu gălbenușurile și zeama de lămâie, adăugăm Hreanul în oțet de masă ,
amestecăm, apoi adăugăm puțin din supa fierbinte pentru a echilibra temperatura, apoi
turnăm amestecul de smântână în supa fierbinte. Condimentăm cu sare, piper și presărăm cu pătrunjel tocat fin.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult