
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
500 gr coaste de porc afumate
1 praz mare
500 gr bulion de roșii
2 căței de usturoi
4 morcovi
1 lingură Pastă de usturoi Univer
3 linguri Pastă de ardei dulce “Piros Arany”
Mod de preparare:
Pentru această rețetă vom începe prin a pune 500 gr coaste de porc afumate în 4 litri de apă alături de cozile unui praz mare și 2 căței de usturoi. Lăsăm la fiert pentru 2 ore sau până când carnea se desface de pe oase. Între timp, tăiem restul prazului în două, iar apoi în feliuțe mici, iar morcovii îi vom tăia cubulețe. Le călim împreună cu puțină sare până când se vor găti. După ce carnea a fiert, o desfacem ușor de pe oase cu ajutorul unei furculițe, iar supa o strecurăm și apoi adăugăm carnea înapoi în supă. Adăugăm bulionul și legumele călite, după care putem adăuga și pasta de ardei dulce Univer. Punem o lingură de pastă de usturoi, după care mai gătim totul timp de 5 minute, apoi ciorba se poate servi. Pentru decor se pot folosi pătrunjel și smântână.
Poftă bună ?
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult