Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai mult800 g carne de vită tocată
2 cepe mai mici
3 căței de usturoi
1 ardei iute
1 linguriță de Boia de ardei dulce Édes Anna
1 linguriță de chimen
1 linguriță de oregano
1 linguriță de boia de ardei afumată
1 vârf de cuțit de Ardei iute tocat Erős Pista
sare, piper
1 lingură de Pastă tomate UNIVER
400 g roșii conservate, tăiate cubulețe
250 ml bere
150 ml apă
400 g fasole roșiebrună
100 g porumb dulce conservat
20 g ciocolată neagră
smântână
pătrunjel verde sau coriandru proaspăt
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi
adăugăm ceapa, usturoiul și ardeiul iute tăiate cubulețe. Adăugăm Boia de ardei dulce Édes Anna,
paprika afumată, chimen, oregano, sare, piper, Pasta tomate și Ardeiul iute tocat Erős Pista,
apoi adăugăm roșiile conservate și berea brună. Dacă este necesar, putem adăuga
și puțină apă. Lăsăm să fiarbă la foc mic, sub capac, timp de o oră și jumătate. În
ultimele 10 minute, adăugăm fasolea roșie și porumbul, care au fost clătite și scurse.
La final, pentru a intensifica aromele, radem ciocolată neagră în sosul ragu fierbinte.
Chili con carne se servește cu smântână, jalapeños murați, brânză cheddar rasă și
pătrunjel tocat (sau coriandru). Ca garnitură, recomandăm orez, tortilla sau nachos.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai mult