
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
500 g cartofi albi
250 g somon proaspăt
1 broccoli
100-150 g pesmet
4-6 linguri de Sos Samurai de la Univer
1 legătură de mărar
2 ouă
Apă plată
Făină
Pesmet
100 ml smântână lichidă
1 lămâie
Mod de preparare:
Tăiem cartofii în cuburi mici, după care îi punem la fiert în apă cu sare până când devin moi. După ce s-au fiert, îi zdrobim într-un bol.
Somonul îl condimentăm cu sare și piper, după care îl gătim pentru 15 minute la 180 de grade în cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Când este gata, îl lăsăm să se răcească, după care îl zdrobim puțin și îl amestecăm cu cartofii.
Adăugăm în compoziție și 100 de grame de pesmet, 4-6 linguri de Sos Samurai de la Univer, mărar tocat, după care formăm câteva bile pe care le dăm prin făină, ou bătut cu puțină apă plată, iar apoi pesmet. Prăjim chiftelele în baie de ulei (aprox. 180 de grade), după care putem servi cu un sos din smântână lichidă, mărar tocat și zeamă de lămâie. Pentru garnitură, am fiert puțin broccoli, dar puteți servi preparatul cu orice fel de legume fierte.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult