
Paste cu creveți și sos de roșii
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multIngrediente:
500 g cartofi albi
250 g somon proaspăt
1 broccoli
100-150 g pesmet
4-6 linguri de Sos Samurai de la Univer
1 legătură de mărar
2 ouă
Apă plată
Făină
Pesmet
100 ml smântână lichidă
1 lămâie
Mod de preparare:
Tăiem cartofii în cuburi mici, după care îi punem la fiert în apă cu sare până când devin moi. După ce s-au fiert, îi zdrobim într-un bol.
Somonul îl condimentăm cu sare și piper, după care îl gătim pentru 15 minute la 180 de grade în cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Când este gata, îl lăsăm să se răcească, după care îl zdrobim puțin și îl amestecăm cu cartofii.
Adăugăm în compoziție și 100 de grame de pesmet, 4-6 linguri de Sos Samurai de la Univer, mărar tocat, după care formăm câteva bile pe care le dăm prin făină, ou bătut cu puțină apă plată, iar apoi pesmet. Prăjim chiftelele în baie de ulei (aprox. 180 de grade), după care putem servi cu un sos din smântână lichidă, mărar tocat și zeamă de lămâie. Pentru garnitură, am fiert puțin broccoli, dar puteți servi preparatul cu orice fel de legume fierte.
Poftă bună!
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Se curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai multSe pun pastele de tip fusilli la fiert în apă sărată ca marea timp de ...
Citește mai multPunem cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, și facem mici găurele cu ...
Citește mai multPregătire: Începem prin a toca ceapa foarte mărunt, după care usturoiul. Tăiem roșiile uscate în ...
Citește mai mult