
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
600 gr carne de vită
bacon
cheddar
salată iceberg
roșii
1 kg ceapă
3 linguri de zahăr
50 ml oțet balsamic
Sos Hamburger Univer
chifle
cartofi prăjiți
Începem prin a face dulceața de ceapă, pentru care se taie ceapa felii subțiri și se călesc
bine la foc mic. Când ceapa este complet gătită, adăugați zahărul și oțetul balsamic.
Pentru burgeri, formați carnea de vită în chiftele de aproximativ 150 g și prăjiți-le într-o tigaie
încinsă timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Odată ce ați întors carnea, puneți deasupra
brânza cheddar și baconul prăjit în prealabil, apoi acoperiți tigaia cu un capac pentru ca
brânza să se topească pe carne.
Pentru asamblare, se rumenesc jumătățile chiflei în puțin unt, se ung apoi cu Sosul
Hamburger de la Univer, se adaugă salata iceberg, carnea cu brânză și bacon, dulceața de ceapă, roșii tăiate cubulețe, încă puțin sos și se acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.
Se servește cu cartofi prăjiți.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult