< Înapoi la rețete

Cheeseburger cu Sos Hamburger

Porții 4
Dificultate Usoară
Timp 30 minute

Ingrediente:
600 gr carne de vită
bacon
cheddar
salată iceberg
roșii
1 kg ceapă
3 linguri de zahăr
50 ml oțet balsamic
Sos Hamburger Univer
chifle
cartofi prăjiți

Începem prin a face dulceața de ceapă, pentru care se taie ceapa felii subțiri și se călesc
bine la foc mic. Când ceapa este complet gătită, adăugați zahărul și oțetul balsamic.
Pentru burgeri, formați carnea de vită în chiftele de aproximativ 150 g și prăjiți-le într-o tigaie
încinsă timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Odată ce ați întors carnea, puneți deasupra
brânza cheddar și baconul prăjit în prealabil, apoi acoperiți tigaia cu un capac pentru ca
brânza să se topească pe carne.
Pentru asamblare, se rumenesc jumătățile chiflei în puțin unt, se ung apoi cu Sosul
Hamburger de la Univer, se adaugă salata iceberg, carnea cu brânză și bacon, dulceața de ceapă, roșii tăiate cubulețe, încă puțin sos și se acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă.
Se servește cu cartofi prăjiți.

Poftă bună!:)

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.


Articole Similare