
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
4 felii mari de ceafă cu os de porc
60 g Ardei iute tocat Erős Pista
300 ml cola
600 gr castravete şarpe
40 ml ulei de susan
20 ml oţet de orez
20 ml sos de soia deschis la culoare
25 gr ghimbir proaspăt
25 gr seminţe de susan
Pregătire:
Preâncălzim cuptorul la 190 grade. Ungem feliile de ceafă pe toate părţile cu Ardei Foarte Iute Tocat Erős Pista de la Univer, pe urmă le aşezăm într-un castron termorezistent astfel să nu fie suprapuse. Se toarnă peste ele cola, apoi se acoperă cu folie de aluminiu și se pune în cuptor. Lăsăm 20-25 minute să se călească, pe urmă îndepărtăm folia de aluminiu – şi lăsăm să se prăjească încă 15-20 minute. În timp ce ceafa se coace pregătim salata. Pentru aceasta tăiem castravetele șarpe pe lungime cu un decojitor de legume, ca și cum am tăia benzi din acesta. Curăţăm ghimbirul şi îl tăiem în bucăţi lungi de grosimea unui chibrit. Prăjim semințele de susan într-o tigaie uscată timp de câteva minute pentru a fi parfumate.
Facem un sos dintr-un amestec de ulei de susan, oțet de orez și sos de soia, apoi amestecăm castravetele și ghimbirul cu el și în cele din urmă adăugăm semințele de susan prăjite chiar înainte de consum.
Ceafa proaspăt prăjită o servim cu salata de castraveți răcoritoare.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult