Chili con carne
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multIngrediente:
4-5 cartofi medii
2 cepe
Pasta de ardei dulce Piros Arany
Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant)
Sare, piper si putin ulei
Mod de preparare:
Pentru inceput spalam foarte bine cartofii si curatam ceapa. Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Multa sare (2 linguri de sare la litrul de apa). Dupa ce clocoteste apa ii mai lasam sa fiarba la foc mic 30-35 minute. Cu cat sunt mai mari cartofii, cu atat mai mult vor trebui sa fiarba. Ii verificam cu furculita. Daca intra si iese usor din mijlocul cartofului, putem opri focul. Racorim cartofii in apa rece si ii curatam de coaja. Pana se racoresc cartofii vom toca ceapa. O taiem o data longitudinal apoi fiecare jumatate o taiem julien.
Cartofii ii taiem dupa pofta personala si ii calim usor in tigaie cu putin ulei. Ceapa o calim usor in putin ulei cu un praf de sare. Cand ceapa incepe sa se caleasca adaugam o lingura de pasta de ardei dulce Piros Arany si (daca va place picant) 0 lingurita de pasta de ardei iute Piros Arany de la Univer. Calim bine ceapa cu pasta de ardei, adaugam cartofii si……. pofta buna.
Într-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai multMod de preparare Se amestecă apa călduță cu zahărul și drojdia, apoi se adaugă făina ...
Citește mai multÎntr-o oală, se prăjește ceapa, ghimbirul și usturoiul. Apoi se adaugă condimentele: chimen, coriandru, turmeric, ...
Citește mai mult