Home>Retete>Carne afumata fiarta cu sos de hrean

Carne afumata fiarta cu sos de hrean

13 martie 2017|Retete|

Ingrediente (pentru 4 persoane):

600 g carne afumata fiarta
60 g unt
2 linguri faina alba
4 dl lapte
1 dl frisca
3 linguri hrean dulce cu otet de la Univer (jumatatea poate sa fie si iute)
1 linguriţa sare
1 lingura zahar tor
zeama unei jumatati de lamaie

Mod de preparare:

Se topeste untul, se adauga faina, fara sa se prajeasca. Se toarna laptele si frisca si amestecand continuu cu telul, se lasa sa se fiarba cca. 2-3 minute, pana se ingroasa suficient.

Se adauga hreanul si se amesteca, se drege picant cu sarea, zaharul si zeama de lamaie.

Carnea se taie felii, se acopera si se incalzeste la microunde sau in cuptor incalzit. Inainte de servire se toarna peste carne sosul fierbinte.

Timp de preparare: 20 minute
O portie: 653 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: hrean dulce cu otet (poate sa fie si iute).

Sumar
recipe image
Reteta
Carne afumata fiarta cu sos de hrean
Autor
Publicat
Timp de Preparare
Rating Mediu
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

Leave A Comment