Supă cremă de usturoi
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multIngrediente:
600 g carne afumata fiarta
60 g unt
2 linguri faina alba
4 dl lapte
1 dl frisca
3 linguri hrean dulce cu otet de la Univer (jumatatea poate sa fie si iute)
1 linguriţa sare
1 lingura zahar tor
zeama unei jumatati de lamaie
Mod de preparare:
Se topeste untul, se adauga faina, fara sa se prajeasca. Se toarna laptele si frisca si amestecand continuu cu telul, se lasa sa se fiarba cca. 2-3 minute, pana se ingroasa suficient.
Se adauga hreanul si se amesteca, se drege picant cu sarea, zaharul si zeama de lamaie.
Carnea se taie felii, se acopera si se incalzeste la microunde sau in cuptor incalzit. Inainte de servire se toarna peste carne sosul fierbinte.
O portie: 653 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: hrean dulce cu otet (poate sa fie si iute).
Presărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai multFrecați bine pulpele de pui cu amestecul nostru de condimente uscate, format din zahăr brun, ...
Citește mai mult