
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
600 g carne afumata fiarta
60 g unt
2 linguri faina alba
4 dl lapte
1 dl frisca
3 linguri hrean dulce cu otet de la Univer (jumatatea poate sa fie si iute)
1 linguriţa sare
1 lingura zahar tor
zeama unei jumatati de lamaie
Mod de preparare:
Se topeste untul, se adauga faina, fara sa se prajeasca. Se toarna laptele si frisca si amestecand continuu cu telul, se lasa sa se fiarba cca. 2-3 minute, pana se ingroasa suficient.
Se adauga hreanul si se amesteca, se drege picant cu sarea, zaharul si zeama de lamaie.
Carnea se taie felii, se acopera si se incalzeste la microunde sau in cuptor incalzit. Inainte de servire se toarna peste carne sosul fierbinte.
O portie: 653 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: hrean dulce cu otet (poate sa fie si iute).
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult