CAMPANIA UNIVER’S BUCKET LIST

Cum ar fi să îți petreci un weekend romantic alături de persoana iubită într-un peisaj natural fabulos, în timp ce te relaxezi la spa? Ei bine, haideți să descoperim România împreună cu Univer! Abonează-te la newsletterul Univer și intră în cursa pentru premiile noastre: un weekend la Sovata Bai (cazare cu demipensiune pentru două persoane în cadrul complexului Németh Resort) Participă la concurs și relaxează-te în mijlocul naturii! Suntem siguri că acoperim toate gusturile!

Misiunea noastră este să le oferim oaspeților noștri confortul și răsfățul la care visează, simțindu-se totodată ca acasă. Ne dorim ca, odată ce ne-ați trecut pragul, să pătrundeți într-o oază de relaxare și bună-dispoziție. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție întreg complexul nostru, așezat în mijlocul naturii, în Sovata - una din cele mai pitorești stațiuni balneoclimaterice din țară!

Campania UNIVER’S BUCKET LIST se va desfășura în perioada 15.08.2020 - 31.08.2020 - premiul urmând a fi oferit câștigătorului selectat prin tragerea la sorți, care va avea loc la data de 01.09.2020. În vederea exprimării de către Dvs. a acordului privind consimțământul pentru prelucrare de date cu caracter personal în vederea transmiterii newsletter-ului, puteți consulta Politica de prelucrare și confidențialitate a datelor UNIVER aici.