Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
1 ceapă albă
ulei de floarea soarelui
sare
400 gr carne tocată de vită
piper
3-4 linguri Pastă de tomate Univer
4-6 lipii pentru burrito
100 gr orez basmati fiert
100 gr fasole boabe fiert
150 gr porumb fiert
200 gr cașcaval cheddar ras
100 gr Sos tzatziki de la Univer
Mod de preparare:
Tăiem ceapa mărunt, după care o călim câteva minute într-o tigaie, adăugăm carnea tocată de vită și o gătim pentru 15 minute împreună cu 3-4 linguri de Pastă de tomate Univer, amestecăm bine și condimentăm cu sare și piper. Orezul se fierbe într-o oală cu apă sărată până când se înmoaie, după care strecurăm și spălăm cu apă rece. Pe lipia de tortilla așezăm amestecul de carne, porumbul, fasolea boabe, orezul fiert, cașcavalul ras și sosul tzatziki de la Univer. Rulăm lipia sub forma unui burrito pe care îl punem apoi într-o folie de aluminiu și îl punem într-o tavă la cuptor pentru 5-10 minute sau până când cașcavalul se va topi. Acest preparat se poate servi cu Sosul tzatziki de la Univer.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult