
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
1 ceapă albă
ulei de floarea soarelui
sare
400 gr carne tocată de vită
piper
3-4 linguri Pastă de tomate Univer
4-6 lipii pentru burrito
100 gr orez basmati fiert
100 gr fasole boabe fiert
150 gr porumb fiert
200 gr cașcaval cheddar ras
100 gr Sos tzatziki de la Univer
Mod de preparare:
Tăiem ceapa mărunt, după care o călim câteva minute într-o tigaie, adăugăm carnea tocată de vită și o gătim pentru 15 minute împreună cu 3-4 linguri de Pastă de tomate Univer, amestecăm bine și condimentăm cu sare și piper. Orezul se fierbe într-o oală cu apă sărată până când se înmoaie, după care strecurăm și spălăm cu apă rece. Pe lipia de tortilla așezăm amestecul de carne, porumbul, fasolea boabe, orezul fiert, cașcavalul ras și sosul tzatziki de la Univer. Rulăm lipia sub forma unui burrito pe care îl punem apoi într-o folie de aluminiu și îl punem într-o tavă la cuptor pentru 5-10 minute sau până când cașcavalul se va topi. Acest preparat se poate servi cu Sosul tzatziki de la Univer.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult