
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
1 ceapă albă
ulei de floarea soarelui
sare
400 gr carne tocată de vită
piper
3-4 linguri Pastă de tomate Univer
4-6 lipii pentru burrito
100 gr orez basmati fiert
100 gr fasole boabe fiert
150 gr porumb fiert
200 gr cașcaval cheddar ras
100 gr Sos tzatziki de la Univer
Mod de preparare:
Tăiem ceapa mărunt, după care o călim câteva minute într-o tigaie, adăugăm carnea tocată de vită și o gătim pentru 15 minute împreună cu 3-4 linguri de Pastă de tomate Univer, amestecăm bine și condimentăm cu sare și piper. Orezul se fierbe într-o oală cu apă sărată până când se înmoaie, după care strecurăm și spălăm cu apă rece. Pe lipia de tortilla așezăm amestecul de carne, porumbul, fasolea boabe, orezul fiert, cașcavalul ras și sosul tzatziki de la Univer. Rulăm lipia sub forma unui burrito pe care îl punem apoi într-o folie de aluminiu și îl punem într-o tavă la cuptor pentru 5-10 minute sau până când cașcavalul se va topi. Acest preparat se poate servi cu Sosul tzatziki de la Univer.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult