
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
4 ouă întregi
400 g zahăr tos
40 g făină tip 000
2 lingurițe de praf de copt
200 g unt
200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao
100 g de alune de pădure
1 linguriță de Haragos Pista
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr tos timp de 6 minute, după care vom adăuga 140 gr făină tip 000.
Adăugăm 2 lingurițe de praf de copt după care mai amestecăm timp de 1 minut. Într-o oală punem apă la fiert, apoi adăugăm deasupra un bol în care topim 200 gr unt și 200 gr ciocolată cu 70% conținut de cacao. Când ciocolata și untul s-au topit, amestecăm ușor, după care turnăm amestecul peste compoziția pe care am mixat-o înainte. Adăugăm și 100 gr de alune de pădure mărunțite și amestecăm până când se omogenizează compoziția.
Adăugăm în compoziție o linguriță de Haragos Pista, un praf de sare și amestecăm din nou, după care punem amestecul într-o tavă pe care o băgăm la cuptor la 180 de grade pentru 25 de minute.
Lăsăm puțin să se răcească, după care se poate tăia și servi cu puțin zahăr pudră deasupra.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult