UniverBrownies cu Haragos Pista


Brownies cu Haragos Pista

Ingrediente:

4 ouă întregi
400 g zahăr tos
40 g făină tip 000
2 lingurițe de praf de copt
200 g unt
200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao
100 g de alune de pădure
1 linguriță de Haragos Pista

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr tos timp de 6 minute, după care vom adăuga 140 gr făină tip 000.

Adăugăm 2 lingurițe de praf de copt după care mai amestecăm timp de 1 minut. Într-o oală punem apă la fiert, apoi adăugăm deasupra un bol în care topim 200 gr unt și 200 gr ciocolată cu 70% conținut de cacao. Când ciocolata și untul s-au topit, amestecăm ușor, după care turnăm amestecul peste compoziția pe care am mixat-o înainte. Adăugăm și 100 gr de alune de pădure mărunțite și amestecăm până când se omogenizează compoziția.

Adăugăm în compoziție o linguriță de Haragos Pista, un praf de sare și amestecăm din nou, după care punem amestecul într-o tavă pe care o băgăm la cuptor la 180 de grade pentru 25 de minute.

Lăsăm puțin să se răcească, după care se poate tăia și servi cu puțin zahăr pudră deasupra.

Poftă bună! 🙂

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]

UniverBorș de Iarnă cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]