
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
4 ouă întregi
400 g zahăr tos
40 g făină tip 000
2 lingurițe de praf de copt
200 g unt
200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao
100 g de alune de pădure
1 linguriță de Haragos Pista
Mod de preparare:
Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr tos timp de 6 minute, după care vom adăuga 140 gr făină tip 000.
Adăugăm 2 lingurițe de praf de copt după care mai amestecăm timp de 1 minut. Într-o oală punem apă la fiert, apoi adăugăm deasupra un bol în care topim 200 gr unt și 200 gr ciocolată cu 70% conținut de cacao. Când ciocolata și untul s-au topit, amestecăm ușor, după care turnăm amestecul peste compoziția pe care am mixat-o înainte. Adăugăm și 100 gr de alune de pădure mărunțite și amestecăm până când se omogenizează compoziția.
Adăugăm în compoziție o linguriță de Haragos Pista, un praf de sare și amestecăm din nou, după care punem amestecul într-o tavă pe care o băgăm la cuptor la 180 de grade pentru 25 de minute.
Lăsăm puțin să se răcească, după care se poate tăia și servi cu puțin zahăr pudră deasupra.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult