Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
100 gr ciocolată amăruie cu conţinut de minim 60% cacao
100 gr unt
200 gr zahăr tos
70 gr făină de grâu
40 gr arahide prăjite măcinate
2 ouă întregi
1 vârf de cuțit de sare
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă Haragos Pista Univer
50 gr de arahide prăjite, tăiate grosier
Pregătire:
Preîncălzim cuptorul la 165 de grade. Topim ciocolata cu untul pe baie de aburi. Amestecăm ouăle cu zahărul până ce devine spumos, cu un blender electric până la înălbire.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi sare, cernută, pe urmă picurăm ciocolata topită cu unt şi adăugăm Haragos Pista Univer, amestecând.
Tapetăm o tavă mică de 22×22 cm cu hârtie pentru copt, şi turnăm compoziţia. Presărăm cu arahide tăiate grosier. Lăsăm să se coacă în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 minute.
Este bună dacă deja s-a solidificat pe exterior, dar simţim că mijlocul este încă moale în interior.
Lăsăm să se răcească la temperatura camerei, înainte de a tăia în cuburi.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult