
Sandwich vegan cu cartofi dulci
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multIngrediente:
2 buc castraveţi medii
300 gr halloumi / brânză pentru grătar
35 ml ulei de măsline
1 linguriţă rasă de cmestec de Condimente pentru grill
1 legătură de frunze de pătrunjel verde proaspete
Sos Salată Tzatziki Univer, după gust
Pregătire:
Spălăm castraveţii, pe urmă le tăiem în două în lungime şi scoatem seminţele cu ajutorul unei linguriţe, în aşa fel să rămână numai coaja şi pulpa de sub ea. Le tăiem în bucăţi de aproximativ o jumătate de cm. Presărăm deasupra amestecul de condimente pentru grill , pe urmă le prăjim rapid într-o tigaie cu ulei de măsline încins, până când legumele se rumenesc frumos pe alocuri. Tăiem brânza halloumi în bucăţi de grosimea unui deget mic şi le prîjim de asemenea în ulei de măsline, 2 minute pe fiecare parte, până când se prăjesc.
Rupem frunzele de pătrunjel verde şi le amestecăm cu castraveţii prăjiţi. Le servim cu brânza prăjită şi mai turmăm peste ele Sos Salată Tzatziki Univer după gust.
Se consumă calde.
Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, ...
Citește mai multPentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele ...
Citește mai multMod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, ...
Citește mai multÎn apa clocotită, punem pulpele de pui, adăugăm morcovii, țelina, boabele de piper și frunzele ...
Citește mai mult