Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
Scăriță sau ciolan afumat: 400gr
Morcovi: 150g
Gulie: 150g
Țelina rădăcină: 200g
Ceapă: 100g
Cartofi: 400g
Pastă tomate 24% Univer: 200g
Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g
Boia dulce Édes Anna Univer: 20g
Tarhon: 15g
Borș: 200ml
Usturoi sau Pasta de Usturoi Univer: 30g
Ardei: 20g
Roșii Cherry: 4-5 buc
Sare și piper Univer
Ulei de floarea soarelui
Apă
Mod de preparare:
Spălăm, curățăm si tăiem legumele: ceapa, morcovii, gulia, țelina, ardeiul, varza, la mărimea potrivită pentru supe. La fel vom proceda și cu ciolanul sau scărița afumată. Călim legumele în puțin ulei, mai puțin cartofii și roșiile, adăugând și ciolanul/ scărița după legume.
Când legumele sunt călite adăugăm boiaua Édes Anna Univer, sau/și pasta de ardei Édes Anna și pasta de tomate 24% Univer. Turnăm peste legumele și carnea călită supă de oase sau apă. După ce supa a clocotit timp de 10-15 min. vom adăuga cartofii și roșiile cherry spălate și tăiate. Verificăm după 15-20 de minute dacă cartofii s-au fiert, vom acrii supa folosind un borș natural. Adăugăm sare și piper, eventual smântână iar pentru gurmanzi recomandăm Karikás Pista la servire.
Poftă bună! ?
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult