
Salată de cartofi dulci și pui
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multIngrediente:
20 ml ulei de măsline
200 gr tofu afumat
1 castravete şarpe mai mic
2 roşii mai mari, coapte
2 buc ridichi franţuzeşti
4 linguri de germeni proaspeţi
150 gr mixt de frunze de salată verde
Sos Salată 1000 de Insule Univer, în cantităţi după gust.
Pregătire:
Într-o tigaie, prăjim tofu tăiat în felii în puţin ulei de măsline până se face crocant, astfel încât să fie prăjit uniform pe toate părțile. Tăiem castravetele şarpe în patru în lungime, pe urmă le tăiem fâşii, procedând la fel cu ridichea franceză. Tăiem roşiile în două şi astfel le tăiem în felii subţiri.
Clătim bine frunzele de salată şi le strecurăm, pe urmă tapetăm cu ele un bol, pentru salată. Aşezăm circular legumele tăiate în bol după soi, precum și mugurii proaspeți și tofu prăjit.
În mijlocul bolului punem cu lingura Sosul Salată 1000 de Insule Univer.
Mod de preparare: Se taie morcovii și cartofii dulci în cubulețe și se așază într-o ...
Citește mai multMod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190°C, utilizând funcția grill. Pentru marinada uscată, se toacă ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt, apoi adăugați berea ...
Citește mai multSe curăță și se clătesc creveții, apoi se usucă bine cu prosoape de hârtie. ...
Citește mai mult