< Înapoi la rețete

Bol Buddha vegan – cu tofu prăjit

Porții 4 persoane
Dificultate Ușoară
Timp 12 minute

Ingrediente:

20 ml ulei de măsline
200 gr tofu afumat
1 castravete şarpe mai mic
2 roşii mai mari, coapte
2 buc ridichi franţuzeşti
4 linguri de germeni proaspeţi
150 gr mixt de frunze de salată verde
Sos Salată 1000 de Insule Univer, în cantităţi după gust.

Pregătire:

Într-o tigaie, prăjim tofu tăiat în felii în puţin ulei de măsline până se face crocant, astfel încât să fie prăjit uniform pe toate părțile. Tăiem castravetele şarpe în patru în lungime, pe urmă le tăiem fâşii, procedând la fel cu ridichea franceză. Tăiem roşiile în două şi astfel le tăiem în felii subţiri.

Clătim bine frunzele de salată şi le strecurăm, pe urmă tapetăm cu ele un bol, pentru salată. Aşezăm circular legumele tăiate în bol după soi, precum și mugurii proaspeți și tofu prăjit.

În mijlocul bolului punem cu lingura Sosul Salată 1000 de Insule Univer.

 


Articole Similare