UniverBar de salate


Bar de salate

Ingrediente (pentru 1 persoană):

350 g legume: orice fel de salată verde (obișnuită, andive, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, roșii, ardei, castraveți, zucchini, ridichi, praz, ceapă verde
1-2 ouă fierte
eventual suncă, cașcaval
sos maioneză Univer
dressing tip sos salată usturoi Univer
dressing tip sos salată “1000 de insule” Univer
dressing  tip sos salată cu mărar Univer
dressing tip sos salată cu iaurt si leurdă Univer
dressing tip sos salata cezar Univer

derssing tip sos salată cu miere și muștar Univer

dessing tip sos salată tzaziki Univer

Se curăță și se spală toate legumele. Salatele se rup în frunzișoare. Celelalte legume se taie în felii sau dungi și se aranjează pe farfurii. Pot fi asortate cu șuncă, cașcaval, pește afumat, etc. tăiate în dungi. Dressingurile se servesc separat, în castronașe alăturate.

Esența barului de salate este că din ingrediente fiecare poate să-și compună singur salata sa, gustând oricare dressing.

Timp de preparare: cca. 30 minute
O porție: cca. 400 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: sos maioneză, dressing tip sos salată  cu usturoi, dressing tip sos “10000 de insule”, dressing  tip sos cu mărar, dressing tip  sos salată cu iaurt și leurdă, dressing tip salată cezar, dessing tip sos tzatziki, desssing tip sos salată cu miere și muștar.

Univer Articole Similare


UniverSalată de cartofi dulci

Ingrediente: 3 cartofi dulci mari Ulei de măsline Sare Piper 160 gr merișoare uscate 180 gr arahide 2 cepe verzi 1 avocado 150 gr Baby spanac 150 gr Maioneză Vegană Univer Mod de preparare: Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată […]

UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]