Home>Retete>Bar de salate

Bar de salate

13 martie 2017|Retete|

Ingrediente (pentru 1 persoana):

350 g legume: orice fel de salata verde (obisnuita, endivia, gheata, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, rosii, ardei, castraveti, zucchini, ridichi, praz, ceapa verde
1-2 oua fierte
eventual sunca, cascaval
dressing cu maioneza Univer
dressing tip rockfort Univer
dressing tip “o mie de insule” Univer
dressing cu marar Univer
dressing francez Univer
dressing cu usturoi Univer

Se curata si se spala toate legumele. Salatele se rup in frunzisoare. Celelalte legume se taie in felii sau dungi si se aranjeaza pe farfurii. Pot fi asortate cu sunca, cascaval, peste afumat, etc. taiate in dungi. Dressingurile se servesc separat, in castronase alaturate.

Esenta barului de salate este ca din ingrediente fiecare poate sa-si compuna singur salata sa, gustand oricare dressing.

Timp de preparare: cca. 30 minute
O portie: cca. 400 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: dressing cu maioneza, dressing tip rockfort, dressing tip “o mie de insule”, dressing cu marar, dressing francez, dressing cu usturoi.

Sumar
recipe image
Reteta
Bar de salate
Autor
Publicat
Timp de Preparare
Timp Total
Rating Mediu
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)

Leave A Comment