
Chiftele cu piure de cartofi
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multIngrediente:
350 g legume: orice fel de salata verde (obisnuita, andive, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, rosii, ardei, castraveti, zucchini, ridichi, praz, ceapa verde
1-2 oua fierte
eventual sunca, cascaval
dressing cu maioneza Univer
dressing tip rockfort Univer
dressing tip “o mie de insule” Univer
dressing cu marar Univer
dressing francez Univer
dressing cu usturoi Univer
Mod de preparare:
Se curata si se spala toate legumele. Salatele se rup in frunzisoare. Celelalte legume se taie in felii sau dungi si se aranjeaza pe farfurii. Pot fi asortate cu sunca, cascaval, peste afumat, etc. taiate in dungi. Dressingurile se servesc separat, in castronase alaturate.
Esenta barului de salate este ca din ingrediente fiecare poate sa-si compuna singur salata sa, gustand oricare dressing.
O portie: cca. 400 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: dressing cu maioneza, dressing tip rockfort, dressing tip “o mie de insule”, dressing cu marar, dressing francez, dressing cu usturoi.
Mod de preparare: Tăiați cartofii cubulețe și puneți-i la fiert pentru piure. La carnea tocată ...
Citește mai multMod de preparare: Amestecați condimentele uscate: corinadru măcinat, sorțișoara, Boia de ardei iute Erős Pista, ...
Citește mai multMod de preparare: Se prepară marinada pentru pui: amestecăm 2 linguri de oțet de orez, ...
Citește mai multPreparare: Se taie pieptul de pui în fâșii și se face marinada din Ketchup cu ...
Citește mai mult