Lava Cake cu Erős Pista
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multIngrediente:
350 g legume: orice fel de salata verde (obisnuita, andive, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, rosii, ardei, castraveti, zucchini, ridichi, praz, ceapa verde
1-2 oua fierte
eventual sunca, cascaval
dressing cu maioneza Univer
dressing tip rockfort Univer
dressing tip “o mie de insule” Univer
dressing cu marar Univer
dressing francez Univer
dressing cu usturoi Univer
Mod de preparare:
Se curata si se spala toate legumele. Salatele se rup in frunzisoare. Celelalte legume se taie in felii sau dungi si se aranjeaza pe farfurii. Pot fi asortate cu sunca, cascaval, peste afumat, etc. taiate in dungi. Dressingurile se servesc separat, in castronase alaturate.
Esenta barului de salate este ca din ingrediente fiecare poate sa-si compuna singur salata sa, gustand oricare dressing.
O portie: cca. 400 kcal
La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: dressing cu maioneza, dressing tip rockfort, dressing tip “o mie de insule”, dressing cu marar, dressing francez, dressing cu usturoi.
Ciocolata neagră și untul se topesc la abur. Ouăle și zahărul se amestecă până se ...
Citește mai multÎntr-un bol, punem făina, drojdia uscată, sarea și apa, apoi frământăm bine până se omogenizează. ...
Citește mai multCiupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai mult