UniverBar de salate


Bar de salate

Ingrediente (pentru 1 persoană):

350 g legume: orice fel de salată verde (obișnuită, andive, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, roșii, ardei, castraveți, zucchini, ridichi, praz, ceapă verde
1-2 ouă fierte
eventual suncă, cașcaval
sos maioneză Univer
dressing tip sos salată usturoi Univer
dressing tip sos salată “1000 de insule” Univer
dressing  tip sos salată cu mărar Univer
dressing tip sos salată cu iaurt si leurdă Univer
dressing tip sos salata cezar Univer

derssing tip sos salată cu miere și muștar Univer

dessing tip sos salată tzaziki Univer

Se curăță și se spală toate legumele. Salatele se rup în frunzișoare. Celelalte legume se taie în felii sau dungi și se aranjează pe farfurii. Pot fi asortate cu șuncă, cașcaval, pește afumat, etc. tăiate în dungi. Dressingurile se servesc separat, în castronașe alăturate.

Esența barului de salate este că din ingrediente fiecare poate să-și compună singur salata sa, gustând oricare dressing.

Timp de preparare: cca. 30 minute
O porție: cca. 400 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: sos maioneză, dressing tip sos salată  cu usturoi, dressing tip sos “10000 de insule”, dressing  tip sos cu mărar, dressing tip  sos salată cu iaurt și leurdă, dressing tip salată cezar, dessing tip sos tzatziki, desssing tip sos salată cu miere și muștar.

Univer Articole Similare


UniverOuă umplute festive

Ingrediente (pentru 5-8 persoane): 6 ouă pastă ardei dulce Piros Arany UNIVER: 100g ficăței de pui: 100g unt: 60g sos maioneză UNIVER: 150g smântână: 150g boia dulce ÉDES ANNA UNIVER: 10g mazăre verde în păstaie 20 gr ciuperci Shimeji 150 gr eventual Muștar sau Mic Muștar UNIVER: 50g Mod de preparare: Se vor fierbe ouăle […]

UniverSalată Cezar

Ingrediente ( pentru 5 persoane): piept de pui: 500g salată romaine: 400g eventual andive: 100G roșii cherry: 300g parmezan/ grana padano: 120g capere: 50g pâine toast: 5 felii Sos salată Cezar Univer: 250ml sare și piper Univer ulei de măsline Mod de preparare: Vom asezona pieptul de pui tăiat cuburi și îl vom prăji într-o […]

UniverCremă de branză

Ingrediente (pentru 4 persoane): jumătatea unei cepe mici 300 g branză de oaie (o parte poate fi și branză de vacă) 3 linguri smântână 1 linguriță muștar Univer 1 vârf de cuţit chimion măcinat jumatate linguriță de boia de ardei dulce Univer jumatate linguriță “Piros Arany” (Pastă de  ardei) dulce sau iute Univer 1 vârf […]

UniverCiorbă de pește

Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 2 crapi (fiecare de câte cca. 1 kg) 1 lingură boia de ardei Édes Anna 1 linguriță ardei iute Erős Pista sau cremă iute Piros Arany Univer sare 1-2 bucăți de cartofi 6-7 bucăți de ceapă Mod de preparare: Peștii se curătă și se scot oasele. Se jupuie și pielea, apoi […]