UniverBar de salate


Bar de salate

Ingrediente (pentru 1 persoană):

350 g legume: orice fel de salată verde (obișnuită, andive, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, roșii, ardei, castraveți, zucchini, ridichi, praz, ceapă verde
1-2 ouă fierte
eventual suncă, cașcaval
sos maioneză Univer
dressing tip sos salată usturoi Univer
dressing tip sos salată “1000 de insule” Univer
dressing  tip sos salată cu mărar Univer
dressing tip sos salată cu iaurt si leurdă Univer
dressing tip sos salata cezar Univer

derssing tip sos salată cu miere și muștar Univer

dessing tip sos salată tzaziki Univer

Se curăță și se spală toate legumele. Salatele se rup în frunzișoare. Celelalte legume se taie în felii sau dungi și se aranjează pe farfurii. Pot fi asortate cu șuncă, cașcaval, pește afumat, etc. tăiate în dungi. Dressingurile se servesc separat, în castronașe alăturate.

Esența barului de salate este că din ingrediente fiecare poate să-și compună singur salata sa, gustând oricare dressing.

Timp de preparare: cca. 30 minute
O porție: cca. 400 kcal

La preparare s-au folosit urmatoarele produse Univer: sos maioneză, dressing tip sos salată  cu usturoi, dressing tip sos “10000 de insule”, dressing  tip sos cu mărar, dressing tip  sos salată cu iaurt și leurdă, dressing tip salată cezar, dessing tip sos tzatziki, desssing tip sos salată cu miere și muștar.

Univer Articole Similare


UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]

UniverBorș De Iarnă Cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]

UniverSalată creveți

Ingrediente pentru 5 persoane: Salată Bok Choy: 33 buc Creveți decorticați: 400 g sau 25 buc. Avocado (ready to eat): 2 buc. Salată iceberg: 300 g Ridichi roșii: 60 g Rucolă: 60 g Portocale: 2 buc. Ardei iute rondele Karikás Pista: 10 g Ardei extra iute tocat Haragos Pista: 1 g Ardei: 1-2 buc. Usturoi: […]

UniverHamburger de casă

Ingrediente pentru 5 persoane: Carne tocată amestec: 600g; Chifle burger: 5 buc.; Ketchup dulce/iute Univer: 100 g; Sos Maioneză Univer: 100 g; Sos Hamburger Univer: 100g; Condimente friptură și cartofi: 50g; Salată verde: 1 căpățână mică; Ceapă roșie: 1 buc. mare; Castraveți murați: 2 buc. mari; Cartofi (pentru cartofi prăjiți): 5 buc.; Condimente pentru cartofi: […]