Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
2 bucate antricot
1 morcov
2 căței de usturoi
1 ceapă albă
1 ardei gras roșu
500 gr cartofi
1 legătură de pătrunjel
400 ml suc de roșii
1 linguriță Erős Pista
120 ml vin roșu sec
1 crenguță de rozmarin
1 linguriță de făină
Ulei de măsline
Mod de preparare:
Condimentăm carnea cu sare, piper și puțin ulei, după care, într-o tigaie încinsă, o prăjim pe ambele părți până când capătă o culoare aurie, după care o punem deoparte.
Ceapa, ardeiul gras, usturoiul și morcovul, toate tăiate cubulețe, le vom căli în aceeași tigaie pentru aproximativ 10 minute, după care adăugăm jumătate de linguriță de făină, sucul de roșii, jumătate linguriță de Erős Pista de la Univer, vinul, o crenguță de rozmarin și vom găti pentru încă 5-10 minute la foc mic. Dacă sosul devine mult prea gros, se pot adăuga 100 ml apă. În funcție de preferințe, sosul se poate servi așa cum este sau strecurat printr-o sită pentru a deveni mai fin.
Am strecurat sosul, după care am pus carnea înapoi pentru a absorbi din sos pentru 2-3 minute.
Carnea se poate servi cu cartofi fierți tăiați cuburi și puțin pătrunjel.
Poftă bună!:)
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult