Regulamentul oficial al jocului

 

“VREI SĂ CÂSTIGI O VACANȚĂ PENTRU FAMILIA TA ÎN AUSTRIA?”

organizat pe pagina de FACEBOOK a UNIVER PRODUCT S.R.L.
cu concursul Resortului Sonnhof Rauris *** (Austria)
 1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook a UNIVER organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT, obligatoriu pentru toţi participanţii – Concursul (jocul) ‚, VREI SĂ CÂSTIGI O VACANȚĂ PENTRU FAMILIA TA ÎN AUSTRIA? ” în colaborare cu OPERATORUL Resortului Hotelier « Sonnhof Rauris *** (Austria) » care oferă câstigătorului un PREMIU constând într-un PACHET TURISTIC (cazare cu demipensiune pentru o familie formată din 2 adulti si 2 copii), pentru o perioadă de 6 zile (5 nopti), în cadrul complexului mai sus mentionat.
 1. Valoarea pachetului turistic se ridică la 400 Euro – fără să includă costul transportului (dus întors) – care intră în sarcina câstigătorului.
 1. Sejurul poate fi efectuat exclusiv în intervalul 01.10.2019 – 27.10.2019.
 1. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu si înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.
 1. Jucătorii trebuie să detină implicit si calitatea de utilizatori ai aplicatiei FACEBOOK pe baza unui cont valid.
 1. În categoria copiilor care potrivit prezentului regulament beneficiază împreună cu părinții de pachetul turistic, intră descendentii cu vârsta cuprinsă între 1 si 15 ani (împliniți).
 1. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului si/sau ai Operatorului.
 1. Concursul VREI SĂ CÂSTIGI O VACANȚĂ PENTRU FAMILIA TA ÎN AUSTRIA? se va desfăsura în perioada 13 – 29 septembrie 2019 – premiul urmând a fi oferit câstigătorului selectat prin tragerea la sorți care va avea loc la data de 30 septembrie 2019.
 1. Pentru a participa la Concurs, este necesară accesarea paginii de Facebook a UNIVER – în cadrul căreia, utilizatorii interesati (jucătorii), sunt invitati să dea Like & Shere Paginii de Facebook aparținând Resortului Hotelier Sonnhof Rauris *** (AUSTRIA).
 1. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line RANDOM.ORG pe FACEBOOK (https://www.random.org/).
 1. Pentru validarea sa, câștigătorul consimte să pună la dispoziția Operatorului – în vederea postării – fotografii personale si/sau de familie, si se declară de acord cu efectuarea chec-in-ului pe Facebook, permitând anuntatarea sa în calitate de câstigător atât pe pagina de facebook a Operatorului cât si pe cea a Organiztorului.
 2. În absența validării primului câstigător – sau în cazul în care acesta nu-si poate revendica si/sau valorifica premiul obtinut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorti pentru desemnarea unui nou câstigător.
 1. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea si procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării campaniei ‚, VREI SĂ CÂSTIGI O VACANȚĂ PENTRU FAMILIA TA ÎN AUSTRIA? ” Furnizarea acestor date este voluntară si se limitează la datele necesare derulării concursului.
 1. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – prelucrarea acestora urmând a fi efectuată de către OPERATOR cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor
 1. Informaţiile detaliate si complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea Politica de prelucarare și confidențialitate a datelor Univer.

Cu următoarele completări:

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare si fotografia personală si/sau de familie).
 • Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.
 • În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea si înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, si în cele din urmă postarea acestuia pe conturile sociale – Operatorul este considerat si are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate prin mijlocirea Organizatorului.
 • Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 15 zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorului – care intră sub incidența regimului conferit datelor cu caracter personal colectate de către operatorii de turism)