UniverSalată de cartofi dulci


Salată de cartofi dulci

Ingrediente:

3 cartofi dulci mari
Ulei de măsline
Sare
Piper
160 gr merișoare uscate
180 gr arahide
2 cepe verzi
1 avocado
150 gr Baby spanac
150 gr Maioneză Vegană Univer

Mod de preparare:

Pentru această salată super simplă, curățăm cartofii dulci, după care îi tăiem cuburi de aprox. 2 cm. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem cartofii și condimentam cu sare, piper și ulei de măsline, apoi punem totul la cuptor la 180 de grade pentru 15-20 minute. Când cartofii sunt puțin rumeniți pe dinafară și moi pe dinăuntru, îi scoatem din cuptor, după care îi lăsăm puțin să se răcească. După ce s-au răcit, îi punem într-un bol mediu și peste ei adăugăm merișoarele, arahidele și ceapa verde feliată. Avocado îl tăiem cubulețe și îl adăugăm în bol împreună cu spanacul, maioneza, sarea și piperul, apoi amestecăm toate ingredientele. Salata este gata!

Poftă bună 🙂

Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.

Univer Articole Similare


UniverBrownies cu Haragos Pista

Ingrediente: 4 ouă întregi 400 g zahăr tos 40 g făină tip 000 2 lingurițe de praf de copt 200 g unt 200 g ciocolată cu 70% conținut de cacao 100 g de alune de pădure 1 linguriță de Haragos Pista Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer, batem 4 ouă cu 400 gr zahăr […]

UniverVarză à la Cluj

Ingrediente: Ulei de măsline Varză murată: 1kg Orez cu bob rotund: 200g Carne tocată de vită: 1kg 1 Ceapă albă medie 1 Cățel de usturoi Pastă de tomate Univer Smântână 25% grăsime: 350g Sare și piper Mod de preparare: Vom tăia varza foarte subțire și o vom căli în puțin ulei încins într-o oală. În […]

UniverGulaș Festiv

Gulaș servit ca friptură pe platou Ingrediente pentru 10 persoane: Vrăbioară de vită: 2kg Condimente pt friptură: 100g Ulei: 10 ml Boia dulce Édes Anna Univer: 80g Pasta de ardei dulce Piros Arany Univer: 100g Piper negru măcinat Univer: 10g Cimbrișor: 10g Vin roșu: 100ml Pentru gulaș: Cartofi roșii: 1,3 kg Ceapă: 200g Pasta de […]

UniverBorș de Iarnă cu Afumatură

Borș de iarnă cu afumătură servită cu Karikás Pista Ingrediente pentru 10 persoane: Scăriță sau ciolan afumat: 400gr Morcovi: 150g Gulie: 150g Țelina rădăcină: 200g Ceapă: 100g Cartofi: 400g Pastă tomate 24% Univer: 200g Ardei iute rondele Karikás Pista Univer: 200g Boia dulce Édes Anna Univer: 20g Tarhon: 15g Borș: 200ml Usturoi sau Pasta de […]