Home>Retete>

Carne afumata fiarta cu sos de hrean

Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g carne afumata fiarta 60 g unt 2 linguri faina alba 4 dl lapte 1 dl frisca 3 linguri hrean dulce cu otet de la Univer (jumatatea poate sa fie si iute) 1 linguriţa sare 1 lingura zahar tor zeama unei jumatati de lamaie Mod de preparare: Se topeste untul, [...]

13 martie 2017|Retete|

Ciorba de peste

Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 2 crapi (fiecare de cate cca. 1 kg) 1 lingura boia de ardei 1 lingurita crema Eros Pista sau crema iute Piros Arany Univer sare 1-2 bucati de cartofi 6-7 bucati de ceapa Mod de preparare: Pestii se curata si se scot oasele. Se jupuie si pielea, apoi carnea de peste [...]

13 martie 2017|Retete|

Crema de branza

Ingrediente (pentru 4 persoane): Jumatatea unei cepe mici 300 g branza de oaie (o parte poate fi si branza de vaca) 3 linguri smantana 1 lingurita mustar Univer 1 varf de cuţit chimion macinat Jumatate lingurita de boia de ardei dulce Jumatate lingurita "Piros Arany" (pasta ardei) dulce sau iute Univer 1 varf de cutit [...]

7 martie 2017|Retete|