UniverIonut Serban


Ionut Serban

Univer Articole Similare


UniverPaste bolognese

Se curăță ceapa, usturoiul, morcovii și țelina, apoi se taie legumele în cubulețe. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, se adaugă carnea tocată și se rumenește bine. Adăugați legumele tocate și prăjiți-le și pe acestea. După 20 de minute de prăjire, adăugați Pasta de tomate și roșiile din conservă, apoi adăugați baza concentrată pentru […]

UniverSandwich vegan cu cartofi dulci

Se taie cartofii dulci în rondele, se amestecă cu ulei de măsline, chimion, coriandru măcinat, sare și piper. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20-25 de minute. Ungeți pâinea proaspătă cu Maioneză Vegan, acoperiți-o cu salata, brânza vegană sau tofu, cartofii dulci copți, crema de oțet balsamic și presărați ceapa verde tocată deasupra. […]

UniverPulled pork burger

Pentru prepararea marinadei se amestecă întâi condimentele uscate. Se spală carnea, se curăță de piele și apoi se freacă bine cu amestecul de muștar și condimente. Lăsați carnea la marinat timp de o oră. Încingeți uleiul într-o tigaie fierbinte și rumeniți bine carnea pe toate părțile. Adăugați apoi ketchup-ul, sosul Worcestershire și oțetul de cidru […]

UniverHummus cu ardei și pâine naan

Mod de preparare: Puneți năutul într-un bol, adăugați uleiul de măsline, tahini, zeama de lămâie, usturoiul, ardeiul dulce tocat Édes Anna și condimentele și amestecați cu un mixer de mână până când obțineți o cremă. Pentru o consistență și mai cremoasă, puteți adăuga și puțin din lichidul din conserva de năut. Pentru a face pâinea […]