UniverRegulamentul oficial al jocului Câștigă un weekend wellness la Sovata


Regulamentul oficial al jocului

 

“Caștigă un weekend wellness la Sovata”

 organizat pe pagina de FACEBOOK a UNIVER PRODUCT S.R.L. cu concursul Resortului  Nemeth

 

 1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook a UNIVER organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL obligatoriu pentru toţi participanţii – Concursul (jocul) ‚,Castiga un weekend wellness la Sovata” în colaborare cu OPERATORUL PENSIUNII « Nemeth Resort Sovata » oferind câstigătorului un PREMIU constând într-un PACHET TURISTIC (cazare cu demipensiune pentru două persoane), pentru o perioadă de 3 zile (2 nopti), în cadrul complexului mai sus mentionat.
 2. Valoarea pachetului turistic se ridică la 740 RON – fără să includă costul transportului (dus întors) – care intră în sarcina câstigătorului.
 3. Validarea voucher-ului va putea fi realizată până cel târziu la data de 11.2019 – sejurul urmând a fi efectuat în intervalul 15.11.2029 – 31.03.2020 (perioada exactă urmează a fi stabilită de comun acord cu reprezentanții Operatorului)
 4. La acest concurs pot să participe exclusiv cetăţenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu și înțeleg să-si asume toate conditiile de participare si validare.
 5. Jucătorii trebuie să detină implicit și calitatea de utilizatori ai aplicatiei FACEBOOK pe baza unui cont valid.
 6. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I si II ai/ale angajaților) Organizatorului și/sau ai Operatorului.
 7. Concursul Castiga un weekend wellness la Sovata se va desfăsura în perioada 10.2019 – 10.11.2019 – premiul urmând a fi oferit câstigătorului selectat prin tragerea la sorți,care va avea loc la data de 11.11.2019.
 8. Pentru a participa la Concurs, este necesară accesarea paginii de Facebook a UNIVER – în cadrul căreia, utilizatorii interesati (jucătorii), sunt invitati să dea Like & Shere Paginii de Facebook UNIVER – precum si “tag” persoanei (nominalizată corect), cu care cel în cauză doreste să-și petreacă acest weekend wellness la Sovata (în cazul în care este declarat câstigător).
 9. Selectarea câstigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicatiei on line https://commentpicker.com
 10. Pentru validarea sa, câștigătorul consimte să pună la dispoziția Operatorului – în vederea postării – fotografii personale și/sau de familie, și se declară de acord cu efectuarea chec-in-ului pe Facebook, permitând anuntatarea sa în calitate de câstigător atât pe pagina de facebook a Operatorului cât și pe cea a Organizatorului.
 11. În absența validării primului câstigător – sau în cazul în care acesta nu-si poate revendica și/sau valorifica premiul obtinut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorți pentru desemnarea unui nou câstigător.
 12. Participanţii îşi dau consimţământul necondiţionat la înregistrarea și procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării campaniei ‚, Castiga un weekend wellness la Sovata” Furnizarea acestor date este voluntară și se limitează la datele necesare derulării concursului.
 13. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – prelucrarea acestora urmând a fi efectuată totodată și de către OPERATOR din perspectiva evidentierii datelor în registrele unității de cazare – cu respectarea prevederior legale privind protecţia datelor
 14. Informaţiile detaliate și complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – sectiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-și-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

Cu următoarele completări:

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon şi – în cazul câştigării premiului – datele complete de identificare si fotografia personală și/sau de familie).
 • Temeiul juridic al colectătii si utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în conditiie prezentului REGULAMENT.
 • În privinţa operaţiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea și înregistrarea datelor necesare desfăsurării concursului, tragerea la sorţi a câstigătorului prin intermediul aplicatiei online, și în cele din urmă postarea acestuia pe conturile sociale – Operatorul este considerat și are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate prin mijlocirea Organizatorului.

Operaţiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi şterse din baza sa de date în termen de cel mult 15 zile după terminarea concursului (cu exceptia datelor câstigătorului – care intră sub incidența regimului conferit datelor cu caracter personal colectate de către operatorii de turism)