Sos chili

Stralucitor si aromatizat, sosul chilli, poarta dupa el un mister din cultura culinara maghiara – ardeii iuti. Asemeni unui condiment pasionat, sosul chilli insufleteste orice preparat picant, de la fructe de mare la preparatele pe wok.

Tipuri gramaj

  • 265g/tub
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 517/122
Grasimi din care 0.8g
Ac.grasi sat.g. 0g
Glucide din care 26g
Zaharuri 21g
Fibre 1.6g
Proteine 0.7g
Sare 2.5g

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]