Home>Produse Traditionale>Pasta ardei iute “Piros Arany”

Pasta ardei iute “Piros Arany”

Familia “Piros Arany” contine si pasta de ardei dulce, care isi lasa amprenta sa unica in orice preparat.
Piros Arany, in traducere maghiara “aurul rosu’, este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany de la Univer este celebra datorita aromei sale puternice, iuti si a culorii sale rosii. In timp, in Ungaria, numele Piros Arany a devenit un termen specific care se identifica cu traditia, calitatea si autenticitatea. Incearca acest sos versatil in diverse retete: ciorba de vitel cu galuste sau in crema de branza.
Ingrediente: ardei dulce, ardei iute și gogoşari (87%), sare, amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

Tipuri gramaj

  • 70g/tub
  • 160g/tub
  • 200g/borcan
  • 240g
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 210/50
Grasimi din care 1g
Ac.grasi sat.g. 0g
Glucide din care 3.6g
Zaharuri 2.7g
Fibre 5g
Proteine 5.7g
Sare 11.5g

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]