Home>Produse Traditionale>Pasta ardei dulce “Piros Arany”

Pasta ardei dulce “Piros Arany”

Piros Arany, in traducere maghiara “aurul rosu’, este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany de la Univer este celebra datorita aromei sale puternice, dulci si a culorii sale rosii. In timp, in Ungaria, numele Piros Arany a devenit un termen specific care se identifica cu traditia, calitatea si autenticitatea. Este un sos versatil si acest lucru ii datoram modului in care il putem folosi, atat la gatit diverse preparate, cat si la sandwich-uri.
Ingrediente: ardei şi gogoşari (87%), sare, amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

Tipuri gramaj

  • 70g/tub
  • 160g/tub
  • 200g/borcan
  • 240g
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 195/46
Grasimi din care 0.9g
Ac.grasi sat.g. 0g
Glucide din care 4.1g
Zaharuri 3.2g
Fibre 5g
Proteine 5.2g
Sare 11.5g

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]