Home>Produse Traditionale>Hrean in otet de masa

Hrean in otet de masa

Elixirul tineretii, hreanul, il regasim de aceasta data in otet de masa, un produs cel putin interesant de la Univer. Bucataresele destoinice il folosesc mai tot timpul, insa iarna este o componenta de nelipsit de pe mesele imbelsugate. Pe langa gustul sau fermecator, hreanul in otet de masa de la Univer este si un aliat al sanatatii.
Ingrediente: hrean mărunţit (37 %), apă, oţet (13%), zahăr, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant (acid citric), sare, conservanţi (metabisulfit de potasiu, sorbat de potasiu).

Tipuri gramaj

  • 190g/borcan
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 578/136
Grasimi din care 5.0g
Ac.grasi sat.g. 0.6g
Glucide din care 20g
Zaharuri 11g
Fibre 1.0g
Proteine 1.0g
Sare 0.5g

Retete recomandate pentru acest produs

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]