Home>Produse Traditionale>Crema gulas iute

Crema gulas iute

Crema de gulas iute este o baza de mancare specifica bucatariei maghiare, care a fost impumutata rapid de catre bucatariile international. Astazi, gulas-ul defineste bucataria din Ardeal. Crema gulas iute de la Univer este facuta din renumitii ardei iuti unguresti. Procesul de creatie este unul personal, innobilat de timp: ardeii sunt sfaramati pana se creeaza o pasta, care apoi se ingana cu o cantatitate tocmai potrivita de rosii si usturoi.
Ingrediente: ardei dulce şi iute, gogoşari, sare, ceapă, pastă de tomate, ulei rafinat de floarea soarelui, potenţiator de aromă (glutamat de sodiu), amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), aromă de condimente şi de ţelină, acidifiant (acid citric), conservanţi (sorbat de potasiu, metabisulfit de potasiu), foi de dafin.

Tipuri gramaj

  • 70g/tub
  • 160g/tub
  • 240g/tub
  • 210g/borcan
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 481/116
Grasimi din care 7.2g
Ac.grasi sat.g. 0.7g
Glucide din care 5.8g
Zaharuri 3.9g
Fibre 4.1g
Proteine 4.7g
Sare 11.5g

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]