Home>Produse Traditionale>Ardei dulce tocat “Édes Anna”

Ardei dulce tocat “Édes Anna”

Pudra de ardei rosu este produsa prin macinarea ardeiul iute uscat. Bucataria maghiara apreciaza atat de mult ardeiul rosu iute deoarece este bogat in vitaminele A, C si E, aliatii sanatatii si ai tineretii. Édes Anna este folosit preponderent in fripturi, tocanite si supe. In unele parti ale Ungariei se foloseste ca umplutura pentru patiseria dulce. Édes Anna contine condimente raw si 87% ardei.
Ingrediente: ardei şi gogoşari tocat (87%), sare, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

Tipuri gramaj

  • 200g borcan
Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
Continut energetic kJ/kcal 224/53
Grasimi din care 0.9g
Ac.grasi sat.g. 0g
Glucide din care 4.1g
Zaharuri 3.7g
Fibre 5.6g
Proteine 6.9g
Sare 11.5g

Reteta salata cocktail

Ingrediente pentru 4 portii: 1 salata verde 100 gr. porumb dulce (conserva) 1 grapefruit 100 gr. maioneza de post UNIVER 25 gr. ketchup UNIVER 200 gr. rosii cherry (sau obisnuite) 1 ceapa rosie mica Mod [...]

Cartofi taranesti de post


Ingrediente pentru 2 portii: 4-5 cartofi medii 2 cepe Pasta de ardei dulce Piros Arany Pasta de ardei iute Piros Arany (daca preferati un pic picant) Sare, piper si putin ulei Mod de preparare: Pentru [...]

Salata de sfecla cu hrean

Ingrediente (pentru x persoane) 1 kg de sfecla rosie 2 linguri de ulei O lingura de otet de mere O lingura zdravana de Hrean in otet de la Univer Mod de preparare: Incepem ca de [...]

Rulada de branza

Ingrediente (pentru cca. 30 felii): 8 buc branza topita cu carnati, triunghiulare 50 g unt 1 lingurita crema iute Piros Arany de la Univer 1 lingurita cafea de crema de usturoi Univer 200 g branza [...]